Verkkosisällöt ja saavutettavuus -webinaarisarja

 

Verkkosisällöt ja saavutettavuus -sarjaan kuuluvat seuraavat Viestintä-webinaarit:

 

9.3. Näin tuotat selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä

Tässä webinaarissa käymme läpi, mitä ovat selkokieli, selkeä kieli ja yleiskieli. Opimme, miten selkokielen periaatteiden tukemana kirjoitetaan selkeää ja helposti ymmärrettävää suomen kieltä esimerkiksi verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan. Pohdimme käytännön esimerkkien kautta, mikä tekstistä tekee vaikean ja millä tavoin sitä voisi muuttaa helpommin ymmärrettäväksi.

Kielellisen saavutettavuuden asiantuntija, kirjoitus- ja viittomakielen tulkki Emmi Lemmetty-Garcia johdattaa osallistujat selkeän viestinnän maailmaan. Hänellä on kokemusta selkokielestä, selkeästä ilmaisusta ja saavutettavuudesta työskenneltyään vuosia erityisryhmien parissa.

 

Ilmoittaudu 9.3. Viestintä-webinaariin!

 


 

23.3. Näin tekstität itse videosi

Tässä webinaarissa käymme läpi, miksi tekstittäminen on tärkeää, ketkä siitä hyötyvät ja miten organisaation videoihin tehdään tekstitykset itse. Kouluttajan johdolla opimme, kuinka suomenkielisiin videoihin voidaan tehdä suomenkieliset eli ohjelmatekstitykset. Käymme läpi tekstittämisen yleiset suositukset sekä erilaisia ohjelmia tekstittämiseen eri kanavissa.

Kielellisen saavutettavuuden asiantuntija, kirjoitus- ja viittomakielen tulkki Emmi Lemmetty-Garcia kouluttaa osallistujia videoiden tekstittämisen saloihin. Hänellä on kokemusta kuurojen yhteisössä työskentelystä, tulkkauksesta ja tekstittämisestä.

 

Ilmoittaudu 23.3. Viestintä-webinaariin!

 


 

25.4. Saavutettavat sisällöt sosiaalisessa mediassa

Tässä Viestintä-webinaarissa opimme, miten tuotetaan saavutettavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja miksi se on tärkeää. Koulutus keskittyy hyvän, selkeän ja kaikille helposti tulkittavan sisällön tuottamiseen. Käymme läpi niin tekstin, kuvan kuin videon saavutettavuus-vinkit.  Tavoitteena on tarjota käytännönläheisiä vinkkejä saavutettavan somesisällön tekemiseen perustasolla.

Kouluttajana toimii viestinnän ja verkkoviestinnän pitkän linjan ammattilainen ja asiantuntija Piritta Seppälä.

 

Ilmoittaudu 25.4. Viestintä-webinaariin!

 

Verkkosisällöt ja saavutettavuus -webinaarisarja