Koulutukset

Viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median koulutukset

Järjestämme vuosittain kaikille avoimia webinaareja ja koulutuksia viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiireistä. Kevään webinaarit on nyt pidetty, mutta tilaa sivun lopusta uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon syksyn webinaareista. Yhteydenottolomakkeella voit myös esittää aihetoiveita syksyn webinaareiksi!

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä.

Kaikki koulutusaihepiirimme löydät puolestaan täältä.

Kokonaisuudessaan viestintäpalvelumme ovat jaettavissa seuraaviin osa-alueisiin:

  1. Viestinnän ja sosiaalisen median strategiatyö, suunnitelmat ja mittaaminen.
  2. Viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median organisaatiokohtaisesti räätälöidyt koulutukset.
  3. Jatkuvat viestinnän ja sosiaalisen median käytön ja kehittämisen tukipalvelut.
  4. Seminaaripuheenvuorot.
  5. Kaikille avoimet viestintäkoulutukset.

Viestintä-Piritta tekee räätälöityä viestintätyötä ja koulutuksia monenlaisille organisaatioille. Ota yhteyttä sivun alareunan yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kerro, millaista apua tarvitsette  ja laaditaan yhdessä juuri teille sopivin paketti! Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@viestintapiritta.fi tai soittaa hallintokoordinaattorillemme Heidi Maaria Johanssonille numeroon 045-6355324.

Toteutamme koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa kaikki koulutukset, työpajat ja seminaaripuheenvuorot verkon kautta etänä.

 

 

Viestintä-Pirittan kuvituskuva: mustavalkoinen metsä taustalla ja teksti Facebook-mainonnan perusteet.

Viestintä-webinaari 3.6.2020: Facebook-mainonnan perusteet

Mitkä asiat tulee ottaa huomioon tehokkaan Facebook-mainonnan tekemisessä? Millaisia tavoitteita Facebook-mainonnalle kannattaa asettaa? Miten Facebook-mainonnan hinnoittelu toimii? Millaiset mainosformaatit ovat tehokkaimpia Facebook-mainonnan tekemisessä? Kuinka mitata mainonnan tehokkuutta?  Tässä Viestintä-Pirittan kaikille…

Lue lisää
"

Webinaari 29.4.: Missä somessa mennään? Kanavakatsaus, sisällöt, algoritmit ja sometrendit

Tämän webinaarin tavoitteena on tarjota osallistujille tiiviisti ja helposti tietoa, missä sosiaalisen median kanavilla tällä hetkellä mennään. Painopisteenä tunnin tietoiskumaisessa webinaarissa on organisaatioiden sosiaalisen median käyttö.  Kanavien uudistuminen on nopeaa,…

Lue lisää