Heidi Maaria Johansson

henkilökuva Heidi Maaria Johansson

Heidi Maaria aloitti Viestintä-Pirittan hallintokoordinaattorina keväällä 2015.  Viestintä-Pirittassa Heidi Maaria vastaa hallinnon asioista, kuten tarjouksista, koulutusjärjestelyistä ja asiakasyhteydenpidosta.

Heidi Maaria on valmistunut Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi pääaineenaan viestintä ja tapahtumajärjestelyt. Sen jälkeen hän on kartuttanut työkokemustaan monipuolisssa toimisto- ja taloushallinnon tehtävissä. Hän toimii lisäksi taitoluisteluun erikoistuneena freelancetoimittajana.

 

Tätä Heidi Maaria tekee

Käänny Heidi Maarian puoleen, kun haluat kuulla palveluistamme ja pyytää tarjouksen. Hän on myös yhteyshenkilösi laskutuskysymyksissä sekä tapahtuma- ja koulutusjärjestelyissä.

 

Heidi Maarian parhaimpia puolia

Rajattoman kekseliäs Heidi Maaria on asiakaspalvelun ammattilainen suurella sydämellä. Heidi Maariasta on sanottu, ettei ole asiaa, joka ei ratkeaisi parhaalla mahdollisella tavalla joustavasti ja lämpimällä otteella. Kaikkea mitä Heidi Maaria tekee, ohjaa ammatilaisuus ja innostus uusiin asioihin.

 

Heidi vapaalla

Taitoluistelu-freelanceröinnin lisäksi Heidi Maaria on erinomainen kokki, eikä hänen luotaan tarvitse koskaan lähteä nälässä. Heidi Maarian kanssa toimiessa olo on kuin kotiin tulisi ja äiti ruokkii ja huoltaa. Samalla stressit ja huolet katoavat, koska herkuttelun lisäksi nauruterapia on tarjolla.

 

Yhteystiedot

Sähköposti: heidimaaria@viestintapiritta.fi
045-635 5324