Yritys ja tekijät

Viestintä-Piritta yrityksenä

Viestintä-Piritta on viestinnän asiantuntijatoimisto. Teemme viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median koulutusta ja sparrausta sekä tarjoamme viestinnän kehittämistukea organisaatioille. Autamme viestimään tavoitteellisesti organisaation erilaiset tilanteet ja resurssit huomioiden. Avullamme viestinnän strategioista ja muista suunnitelmista tehdään toimivia ja mahdollisia toteuttaa. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien.

Koulutamme ja sparraamme asiantuntijoita, viestinnän ammattilaisia ja johtajia. Teemme töitä erityisesti järjestöjen, julkishallinnon ja kulttuurialan organisaatioiden sekä erilaisten oppilaitosten ja koulutusohjelmien parissa. Myös erikokoisia yrityksiä kuuluu asiakaskuntaamme. Asiakkaisiimme kuuluu niin liittoja, yhdistyksiä, kuntia, virastoja, ministeriöitä kuin teattereita ja korkeakouluja. Lue lisää asiakkaistamme Referenssit-sivulta.

Toimintamme lähtökohtana on auttaa asiakkaitamme sellaisten viestintätapojen oppimisessa ja kehittämisessä, joita nämä pystyvät toteuttamaan mahdollisimman itsenäisesti. Autamme asiakkaitamme viestinnän eri tilanteissa myös jatkuvan viestintätuen muodossa. Sovellamme kokemustamme ja osaamistamme juuri asiakkaan tarpeisiin sopivalla tavalla ja ehdotamme realistisia ratkaisuja viestinnän haasteisiin.

Yrityksemme toimintamalli perustuu verkostomaiseen työskentelyyn, johon kuuluu palkattua henkilöstöä, yrittäjä Piritta sekä alihankintasopimuksella toimivia viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntijoita eri puolilta Suomea. Tämän lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden viestintäalan yritysten kanssa, joiden kanssa toteutamme avoimia viestintäkoulutuksia ja yhteisiä hankkeita.

Vuosittain julkaisemme myös Järjestösome-trendit, jotka Piritta on kirjoittanut ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Tämän lisäksi olemme mukana selvittämässä ja analysoimassa järjestöjen digitalisaation, digiosaamisen, viestinnän ja sosiaalisen median käytön tilaa tekemällä Järjestödigi-kartoitusta. Järjestösomen kehitystä olemme sellaisenaan analysoineet vuodesta 2014 lähtien.

 

Viestintä-Pirittan arvot

Viestintä-Pirittan arvopohja ja kaikki toiminta nojaa laatuun ja ajassa pysyvään asiantuntijuuteen. Meille on todella tärkeää, että voimme palvella kaikkia asiakkaitamme räätälöidysti: samaistumme heidän tilanteisiinsa ja etsimme heille parhaita mahdollisia ratkaisuja ja vinkkejä koulutuksissa ja konsultointia tehdessämme.

Meille jokainen ihminen ja organisaatio taustasta riippumatta on yhtä tärkeä. Siksi toimintaamme ohjaavat yhteisöllisyys, avoimuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessa kulttuurissa. Koko tiimillemme on tärkeää voida edustaa näitä arvoja ja toimia niiden mukaisesti – tätä teemme sekä henkilökohtaisesti että Viestintä-Pirittan tilaisuuksissa.

 

Viestintä-Pirittan tiimi

Jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Tiimiimme kuuluu kymmenen monipuolisen osaamisen omaavaa viestinnän ammattilaista ja kouluttajaa sekä hallintokoordinaattori.

Toimimme ja koulutamme kaikkialla Suomessa, aina Helsingistä Utsjoelle saakka. Työskentelemme etänä ja läsnä.

Kouluttajiemme erityisvahvuus on puhua viestinnästä ajankohtaisella, ymmärrettävällä ja innostavalla tavalla. Arvoihimme kuuluu kuunnella asiakasta ja vastata juuri niihin kysymyksiin, joita asiakkailla on. Puhumme viestinnästä samalla kielellä asiakkaan kanssa ja olemme valmiina auttamaan niin suurissa kuin pienissäkin viestinnän kysymyksissä, kertaluontoisesti tai pidemmän yhteistyön muodossa.

Viestintä-Pirittan ainoa palkattu työntekijä on hallintokoordinaattorimme Heidi Maaria Johansson. Yrityksen toimitusjohtajana, pääkouluttajana ja viestintästrategina toimii Piritta Seppälä. Tiimimme asiantuntijajoukko koostuu viestinnän eri alueiden osaajista, joita ovat Laura Johansson, Helmi Elina Korhonen, Anne Lindfors, Pauliina Mäkelä, Anni Penttilä, Sami Ruokangas, Minna Koirikivi, Susanna Piiroinen, Emmi Lemmetty-Garcia ja Reetta Westerbacka.

Tutustu tiimiimme alla olevien kuvien kautta.

Lue lisää viestinnän palveluistamme ja koulutussisällöistämme. 

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimiin viestintäkoulutuksiimme.

Autamme Sinua ja organisaatiotasi pysymään pinnalla viestinnän virroissa!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.