Materiaalit

Materiaaleja, kartoituksia ja Viestintä-Pirittan työkaluja viestinnän tueksi

Olemme toimintamme alusta lähtien jakaneet viestintään liittyviä vinkkejä julkisesti, jotta mahdollisimman moni voisi kehittää viestintäänsä eteenpäin. Piritta on lisäksi tiimin tuella rakentanut erilaisia työkaluja viestinnän tueksi. Tällaisia ovat esimerkiksi Sosiaalisen median strategia-ympyrä ja Asiantuntijan somesuunnitelma.

Tältä sivulta löydät erilaisia viestintämateriaaleja ja sisältöä oman organisaatiosi viestinnän tueksi.

Viestinnän kehittäminen ja alan muutosten seuraaminen on myös tärkeä osa vuosittaista työtämme. Piritta on esimerkiksi tehnyt järjestöjen sosiaalisen median kehitystä analysoivaa järjestösome-kartoitusta vuodesta 2014 lähtien. Kartoitus laajennettiin käsittelemään järjestöjen digitalisaatiota ja viestintää vuonna 2017, kun hän aloitti Järjestödigi-kartoituksen tekemisen yhteistyössä Avoine Oy:n ja TIEKE ry:n kanssa.

Olemme koonneet tälle sivulle myös Pirittan julkisesti verkosta löytyviä viestinnän webinaareja, puheenvuoroja ja esityksiä. Voit myös ladata itsellesi erilaisia suunnittelupohjia tai muita materiaaleja, joita olemme työmme rinnalla kehittäneet.

Tutustu ja anna palautetta sivun alareunan lomakkeella. Samalla voit kertoa viestinnän ja sosiaalisen median koulutus- tai sparraustarpeistanne. Viestintä-Pirittan tiimi on valmiina auttamaan!

Viestintäalan webinaareja – Viestintä-Piritta

Tälle sivulle on lisätty muutamia Pirittan pitämiä webinaareja, joita on vuosien mittaan toteutettu eri yhteistyökumppanien kanssa. Webinaarit ovat katsottavissa verkossa, vaativat kirjautumisen järjestäjätahon järjestelmään ja ovat maksuttomia.   TULOSSA 2.4.2020:…

Lue lisää

Pirittan esityksiä verkossa

Piritta Seppälä on kysytty verkkoviestinnän ja sosiaalisen median kouluttaja, jonka koulutukset käsittelevät viestintää laajasti. Piritta jakaa osan pitämistään esityksistä julkisesti Slideshare-palveluun, missä niitä voi selata, lukea ja palveluun kirjautuneena myös ladata itselleen.…

Lue lisää

Kirja: Kiinnostu ja kiinnosta – näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa (2011)

Kiinnostu ja kiinnosta – Näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa on Piritta Seppälän esikoisteos.

Lue lisää

Kirja: Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa

Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii sosiaalisessa mediassa on suomalaisille järjestöille kirjoitettu kirja sosiaalisen median tavoitteellisesta käytöstä organisaatiossa.

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2019

Järjestödigi-kartoitus 2019 Lataa Järjestödigi-kartoituksen 2019 tulokset tästä. 

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2018

Järjestödigi-kartoitus 2018 Lataa Järjestödigi-kartoituksen 2018 tulokset tästä.

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2017

Järjestödigi-kartoitus 2017 Lataa Järjestödigi-kartoituksen 2017 tulokset tästä.

Lue lisää

Järjestösometrendit 2017

Järjestösome-trendit 2017 Järjestön strategia ohjaa entistä enemmän some-toimintaa, joka vastaa suoraan jäsenistön tarpeisiin. Nykykanavien mahdollisuudet otetaan laajemmin käyttöön. Vastaanottajalle räätälöityyn ja tätä palvelevaan laadukkaaseen sisältöön panostetaan, myös mainostaen. Uusia some-viestinnän…

Lue lisää