Materiaalit

Materiaaleja, kartoituksia ja Viestintä-Pirittan työkaluja viestinnän tueksi

Olemme toimintamme alusta lähtien jakaneet viestintään liittyviä vinkkejä julkisesti, jotta mahdollisimman moni voisi kehittää viestintäänsä eteenpäin. Piritta on lisäksi tiimin tuella rakentanut erilaisia työkaluja viestinnän tueksi. Tällaisia ovat esimerkiksi Sosiaalisen median strategia-ympyrä ja Asiantuntijan somesuunnitelma.

Tältä sivulta löydät erilaisia viestintämateriaaleja ja sisältöä oman organisaatiosi viestinnän tueksi.

Viestinnän kehittäminen ja alan muutosten seuraaminen on myös tärkeä osa vuosittaista työtämme. Piritta on esimerkiksi tehnyt järjestöjen sosiaalisen median kehitystä analysoivaa järjestösome-kartoitusta vuodesta 2014 lähtien. Kartoitus laajennettiin käsittelemään järjestöjen digitalisaatiota ja viestintää vuonna 2017, kun hän aloitti Järjestödigi-kartoituksen tekemisen yhteistyössä Avoine Oy:n ja TIEKE ry:n kanssa.

Olemme koonneet tälle sivulle myös Pirittan julkisesti verkosta löytyviä viestinnän webinaareja, puheenvuoroja ja esityksiä. Voit myös ladata itsellesi erilaisia suunnittelupohjia tai muita materiaaleja, joita olemme työmme rinnalla kehittäneet.

Tutustu ja anna palautetta sivun alareunan lomakkeella. Samalla voit kertoa viestinnän ja sosiaalisen median koulutus- tai sparraustarpeistanne. Viestintä-Pirittan tiimi on valmiina auttamaan!

Kaikki Järjestödigi-kartoitukset

Tältä sivulta löydät linkit kaikkien Järjestödigi-kartoitusten tuloksiin vuosien varrelta. Järjestödigi-kartoitus 2020 Lue kaikki tulokset Järjestödigin sivuilta. Kartoitus tehtiin yhteistyössä Avoine Oy:n sekä TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n kanssa.   Järjestödigi-kartoitus 2019…

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2020

Järjestödigi-kartoitus selvittää suomalaisten järjestöjen digitalisaatiota, digiosaamista, viestintää ja sosiaalisen median käyttöä nyt neljättä kertaa.  Kysely on tarkoitettu kaikille järjestöjen ja yhdistysten toimijoille kuten viestijöille, työntekijöille, luottamushenkilöille ja johtajille. Jokainen vastaus…

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2019

Järjestödigi-kartoitus 2019 Lataa Järjestödigi-kartoituksen 2019 tulokset tästä. 

Lue lisää

Järjestödigi-kartoitus 2017

Järjestödigi-kartoitus 2017 Lataa Järjestödigi-kartoituksen 2017 tulokset tästä.

Lue lisää