Helmi Elina Korhonen

Helmi Elina liittyi Viestintä-Pirittan tiimiin keväällä 2017.  Savosta kotoisin oleva Helmi Elina on toiminut nuorten verkkoviestinnän asiantuntijana ja sosiaalisen median kouluttajana vuodesta 2009.

Helmi Elina on opiskellut kansalaistoimintaa ja nuorisotyötä, on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK) ja lisäksi suorittanut  markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon painotuksena järjestönäkökulma ja kasvatustieteiden pedagogiset perusopinnot.

Helmi Elinalla on usean vuoden työkokemus järjestöviestintävastaavana sisältäen verkkosivujen sisällöntuotantoa, viestintäsuunnitelmia -ja strategioita. Hän on kouluttanut monipuolisista sosiaalisen median ja verkkoviestinnän ilmiöistä lukuisille järjestöille ja pienyrityksille. Lisäksi Helmi Elina on pitänyt satoja vanhempainiltoja verkkovanhemmuudesta ja vetänyt mediakasvatustunteja yli 5000 peruskoululaiselle.

Järjestö- ja yrityspuolella Helmi Elina on pitänyt somestrategiatyöpajoja ja some-palveluiden käyttöönottokoulutuksia, tehnyt some-suunnitelmia ja sisällöntuotannon konsultointia sekä auttanut pienyrityksiä konseptisuunnittelussa. Helmi Elina pitää yhteisestä ideoinnista ja sparrauksesta ja on sitä mieltä, että monimutkaisistakin asioista saa helposti hallittavia.

Helmi Elina kouluttaa suomeksi ja englanniksi.

 

Tätä Helmi Elina kouluttaa

 • mediakasvatus
 • verkkoviestintä, verkkovuorovaikutus
 • sosiaalinen media, pikaviestimet
 • järjestöviestintä
 • somestrategiatyöpajat,  some-palveluiden käyttöönottokoulutukset
 • some-suunnittelu ja sisällöntuotannon konsultointi

 

Heitä Helmi Elina kouluttaa

 • järjestöt, järjestöjen vapaaehtoiset
 • vanhemmat/nuoret
 • oppilaitokset peruskoulusta korkeakouluihin saakka
 • opettajat, nuorten kanssa työskentelevät, hanketyöntekijät
 • pienyritykset

 

Helmi Elinan parhaimpia puolia

Helmi Elina on nuorten verkkovuorovaikutuksen edelläkävijä, joka on kehittänyt uusia tapoja nuorten kohtaamiseen verkossa.

Helmi Elinalle kouluttajana tärkeitä teemoja ovat kohtaamiset verkkoympäristöissä ja tunneviestinnän ymmärtäminen. Hän pitää kokeilukulttuurista ja ideoi mielellään uusia tapoja käyttää tuttuja kanavia. Hänen tavoitteensa jokaisessa koulutuksessa on antaa osallistujille kotiinviemisiksi hyvän fiiliksen lisäksi vähintään yksi konkreettinen toimintatapa ja yksi tärkeä oivallus.

Helmi Elina haluaa tarjota kaikille yksilöllistä palvelua ilman ryppyotsaista asennetta. Hänen saamansa palautteet kertovat poikkeuksetta samaa viestiä: Helmi Elina on innovatiivinen ammattilainen, joka tietää mistä puhuu ja, joka saa osallistujat parhaimmillaan itkemään ja nauramaan koulutuksen aikana.

 

Helmi Elina vapaalla

Vapaalla Helmi Elina harrastaa luovaa kirjoittamista ja nauttii matkailusta, taidenäyttelyistä, museoista ja livemusiikista.

 

Yhteystiedot

Sähköposti: helmi@viestintapiritta.fi
Twitter: @rakshuFI
LinkedIn: Helmi Elina Korhonen
Facebook: Helmi Elina