Koulutukset

Viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median koulutukset

Järjestämme vuosittain kaikille avoimia webinaareja ja koulutuksia viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiireistä. Kevään webinaarit on nyt pidetty, mutta tilaa sivun lopusta uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon syksyn webinaareista. Yhteydenottolomakkeella voit myös esittää aihetoiveita syksyn webinaareiksi!

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä.

Kaikki koulutusaihepiirimme löydät puolestaan täältä.

Kokonaisuudessaan viestintäpalvelumme ovat jaettavissa seuraaviin osa-alueisiin:

  1. Viestinnän ja sosiaalisen median strategiatyö, suunnitelmat ja mittaaminen.
  2. Viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median organisaatiokohtaisesti räätälöidyt koulutukset.
  3. Jatkuvat viestinnän ja sosiaalisen median käytön ja kehittämisen tukipalvelut.
  4. Seminaaripuheenvuorot.
  5. Kaikille avoimet viestintäkoulutukset.

Viestintä-Piritta tekee räätälöityä viestintätyötä ja koulutuksia monenlaisille organisaatioille. Ota yhteyttä sivun alareunan yhteydenotto-lomakkeen kautta ja kerro, millaista apua tarvitsette  ja laaditaan yhdessä juuri teille sopivin paketti! Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@viestintapiritta.fi tai soittaa hallintokoordinaattorillemme Heidi Maaria Johanssonille numeroon 045-6355324.

Toteutamme koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa kaikki koulutukset, työpajat ja seminaaripuheenvuorot verkon kautta etänä.

 

 

"

Webinaari 5.5.: Twitter-koulutus asiantuntijoille

Tässä webinaarissa keskitymme Twitterin käyttöön asiantuntijaroolissa. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille käytännön vinkkejä Twitterin vaikuttavaan käyttöön ja monipuoliseen sekä vuorovaikutteiseen viestintään kanavalla.  Käytännönläheisten toimintamallien myötä pääset kehittämään omaa twiittaamistasi eteenpäin.…

Lue lisää
"

Webinaari 14.5.: LinkedIn-koulutus asiantuntijoille

Tässä webinaarissa keskitymme LinkedInin käyttöön asiantuntijaroolissa. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille käytännön vinkkejä LinkedInin tehokkaaseen käyttöön. Pyrkimyksenä on tarjota lisäksi malleja osallistujille hyödylliseen, monipuoliseen ja vuorovaikutteiseen viestintään tällä kanavalla.  Käytännönläheisten…

Lue lisää