Näkymättömät-ohjelma ja Viestintä-Piritta ovat mukana Hyvin sanottu -keskustelufestareilla 2024

Jatkamme Hyvin sanottu -hankkeen kumppanina, ja tänä vuonna saamme kunnian tehdä hankeyhteistyötä Näkymättömät-ohjelman kanssa!

Iloksemme voimme myös todeta, että olemme yksi keskustelunjärjestäjistä Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleilla Lahdessa 27.–28.9.2024.

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luoda turvallisia keskusteluympäristöjä. Hanke on viisivuotinen ja sijoittuu vuosille 2021–2026.

Viestintä-Pirittan pop up -keskustelu Näkymättömät-ohjelman kanssa

Yhdistämällä voimamme Näkymättömät-ohjelman kanssa, voimme osaltamme vahvistaa suomalaista keskustelukulttuuria ja edistää toisia kunnioittavaa vuorovaikutusta. Toteuttamalla pop up -keskustelun yhteisvoimin, saamme mukaan myös lisää kuulijoita kiinnostavia näkökulmia.

”Olen innoissani siitä, että olemme tekemässä yhteiskunnasta parempaa yhdessä”, toteaa Näkymättömät-ohjelmajohtaja Heidi Rosbäck Diakonissalaitokselta.

”Yhdessä tekemällä tuomme entistä syvempää näkökulmaa keskusteluun”, kiteyttää Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään Lahdessa 27.-28.9.2024. Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa, mutta tapahtumapäivät kannattaa jo merkitä ylös ja tulla paikan päälle. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään Sibelius-talolla.

Mukana festivaaleilla tulee olemaan suuri määrä monipuolisia keskustelunaiheita. Viestintä-Pirittan ja Näkymättömät-ohjelman osuus julkistetaan lopullisessa muodossaan ohjelman julkaisun yhteydessä elokuussa.

*****

Näkymättömät-ohjelma on STEAn (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) rahoittama kokonaisuus, joka pyrkii tekemään yhteiskunnan piilossa olevia ilmiöitä, ihmisiä ja osallisuuden tarpeita näkyviksi. Ohjelma pyrkii tavoittamaan haavoittuvassa asemassa olevia väestöryhmiä, joiden osallisuudesta ei vielä tiedetä riittävästi.

Viestintä-Piritta Oy on viestinnän asiantuntijatoimisto, jonka auttaa organisaatioita viestimään tavoitteellisesti ja resurssiensa mukaisesti. Viestintä-Pirittan asiantuntijat tukevat viestintä- ja some-strategioiden laatimisessa, kouluttavat asiantuntijoita ja johtajia viestimään vaikuttavammin sekä sparraavat viestijöitä oman työnsä tekemisessä tavoitteellisesti.

*****

Lue lisää Hyvin sanottu -hankkeesta ja Erätaukosäätiöstä.

Pirittan ajatuksia Hyvin sanotun ja Viestintä-Pirittan arvojen kohtaamisesta voi lukea lisää viime vuoden artikkelista.

Viime syksyn pop up -keskustelumme yhteenveto ja tallenne tiivistävät puolestaan vinkkejä somen keskustelukulttuurin parantamiseen liittyen.

Kommentit

Kirjoita kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näkymättömät-ohjelma ja Viestintä-Piritta ovat mukana Hyvin sanottu -keskustelufestareilla 2024