Viestintä-Piritta mukaan Ylen Hyvin sanottu -hankkeeseen ja keskustelufestivaaleille

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luoda turvallisia keskusteluympäristöjä. Hanke on viisivuotinen ja sijoittuu vuosille 2021-2026. Viestintä-Piritta on mukana hankkeessa yhteistyökumppanina.

Syksyn 2023 Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään Hämeenlinnassa 29.-30.9.2023. Viestintä-Piritta toimii yhtenä pop up -keskustelujen järjestäjistä.

 

Hyvin sanotun ja Viestintä-Pirittan arvot kohtaavat

Hyvin sanottu -hankkeen tavoite on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Tämä vastaa vahvasti Viestintä-Pirittan ja tiimimme arvoja. Hankkeen myötä pyrimme edistämään näitä asioita työssämme ja viestinnässämme monipuolisesti.

”Meille on erittäin suuri kunnia saada osallistua hankkeeseen. Yhteistyökumppanina voimme tuoda verkko- ja somekeskustelun hallintaa ja parantamista koskevan osaamisemme ja vinkkimme myös muiden kuin asiakkaidemme tietoisuuteen. Parempi ja toisia kunnioittava keskustelu yhteiskunnan eri tasoilla on kaikkien etu ja haluamme osaltamme olla sitä edistämässä”, tiivistää viestinnän asiantuntijamme ja Viestintä-Pirittan perustaja Piritta Seppälä ajatuksensa Hyvin sanottu -yhteistyöstä.

 

Viestintä-Piritta yksi keskustelunjärjestäjä syksyn tapahtumassa

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään Hämeenlinnassa 29.-30.9.2023. Olemme mukana festivaaleilla yhtenä pop up-keskustelun järjestäjänä. Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa, mutta tapahtumapäivät kannattaa jo merkitä ylös ja tulla myös paikan päälle. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään Verkatehtaalla. Osa ohjelmasta tullaan jakamaan myös verkossa ja Yle Areenassa.

Mukana festivaaleilla tulee olemaan suuri määrä monipuolisia keskustelunaiheita. Viestintä-Pirittan osuus julkistetaan lopullisessa muodossaan ohjelman julkaisun yhteydessä, mutta sen verran voimme jo paljastaa, että aiheemme liittyy toki viestintään!

Me olemme mukana Hyvin sanottu -festivaaleilla 29.-30.9.2023. Kuvan keskellä on violettipohjainen Hyvin sanottu-logo, jossa teksti ja peukku ylöspäin.

 

Lue lisää Hyvin sanotusta

Tutustu tarkemmin Hyvin sanotun sisältöihin hankkeen verkkosivuilla. Sivustolta löytyy runsaasti artikkeleita, uutisia ja esimerkiksi Ylen uutisluokkien tuottamaa sisältöä parempaan keskustelukulttuuriin, turvallisiin keskusteluympäristöihin ja toisten arvostamiseen liittyen.

Erätauko-säätiön sivustolla voi puolestaan tutustua Erätauko-menetelmään, säätiön tarjoamiin palveluihin tai järjestämiin koulutuksiin.

Viestintä-Pirittan sivuilla jaetut Hyvin sanottu -sisällöt löydät blogistamme Hyvin sanottu -tunnisteen avulla.

 

 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viestintä-Piritta mukaan Ylen Hyvin sanottu -hankkeeseen ja keskustelufestivaaleille