Pikassos Oy: Sote-asiantuntijoiden viestintävalmiuksien kehittäminen

Pikassos-logo

Halusimme satsata sote-asiantuntijoittemme viestintävalmiuksiin ja lisätä viestinnän vaikuttavuutta eri kanavissa. Viestintä-Piritta suunnitteli ja toteutti meille kolmiosaisen koulutuskokonaisuuden, joka pidettiin etänä. Koulutuksissa keskityttiin vaikuttavaan viestintään ja kirjoittamiseen, hyvän diaesityksen laatimiseen sekä puheviestintään.

Valmennuskokonaisuus oli todella hyvä! Saimme runsaasti vinkkejä esitysten ja uutiskirjeiden tekoon, sähköpostiviestintään, kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Suullisen viestinnän harjoittelu palautteineen jäi elävimmin mieleen – puhuminen kokouksissa ja tilaisuuksissa on iso osa vaikuttamistyötämme. Valmennus on antanut lisää varmuutta työhömme ja vahvistanut vaikuttavuuttamme.

Vastaava koulutus sopii mielestäni kaikille asiantuntijaorganisaatioille ja tietotyössä toimiville, jotka viestivät päivittäin kirjallisesti ja pitävät esityksiä ja puheenvuoroja kokouksissa tai muissa tilaisuuksissa. Keinot vakuuttaa ja vaikuttaa viestinnällä ovat nyt kirkastuneet meille. Konkreettiset opit ovat siirtyneet arkeemme.

Pikassos Oy on yksi Suomen 11:stä sosiaalialan osaamiskeskuksesta, joka toimii Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Sen päätehtävä on kehittää ja vahvistaa sosiaalialan ammattilaisten osaamista.

Tuula Tuominen, toimitusjohtaja

Kommentit

Kirjoita kommentti

Pikassos Oy: Sote-asiantuntijoiden viestintävalmiuksien kehittäminen