Viestintä-Pirittan arvot

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa käytiin miesviha-aiheinen keskustelu, joka lähti liikkeelle entisen työntekijämme Elina Sorsan twiiteistä. Keskustelu alkoi kohuuntua, ja myös oma yritykseni Viestintä-Piritta sai asiaan liittyen kysymyksiä. Siksi haluan tässä esitellä arvomme ja tiimimme.

Elinan työsuhde Viestintä-Pirittassa päättyi pari kuukautta sitten, 24.3.2017. Elina onkin tämän tuonut ilmi twiiteissään.

Viestintä-Pirittan arvopohja ja kaikki toiminta nojaa laatuun ja ajassa pysyvään asiantuntijuuteen. Meille on todella tärkeää, että voimme palvella kaikkia asiakkaitamme räätälöidysti: samastumme heidän tilanteisiinsa ja etsimme heille parhaita mahdollisia ratkaisuja ja vinkkejä koulutuksissa ja konsultointia tehdessämme.

Meille jokainen ihminen ja organisaatio taustasta riippumatta on yhtä tärkeä. Siksi toimintaamme ohjaavat yhteisöllisyys, avoimuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessa kulttuurissa. Koko tiimillemme on tärkeää voida edustaa näitä arvoja ja toimia niiden mukaisesti – tätä teemme sekä henkilökohtaisesti että Viestintä-Pirittan tilaisuuksissa.

Tiimiimme kuuluvat tällä hetkellä seuraavat huipputyypit:

Henkilöstö:

Hallintokoordinaattori Päivi Laakso

Hallintokoordinaattori Heidi Maaria Johansson (äitiysvapaalla)

Asiantuntijatiimi:

Laura Johansson

Anne Lindfors

Helmi Korhonen

Pauliina Mäkelä

Maija Ruokonen

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai arvoistamme, voit ottaa meihin koska tahansa yhteyttä.

Piritta Seppälä

Viestintä-Piritta Oy

puh. 0400 622 046

Kommentit

Kirjoita kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viestintä-Pirittan arvot