Viestintä-Piritta 4 vuotta!

Viestintä-Pirittan neljä vuotta ovat olleet huikea retki verkkoviestinnän ja sosiaalisen median maailmassa.

Mitä kaikkea tänä aikana onkaan tapahtunut?

7000 koulutettua henkilöä. 350 koulutusta.
Asiakkaina suomalaisia järjestöjä, liittoja, yhdistyksiä, kaupunkeja ja koulutusorganisaatioita.

Kaksi sosiaalisen median kirjaa: kolme painosta loppuunmyynyt Kiinnostu ja kiinnosta – Näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa (Kansalaisfoorumi 2011) ja loppukeväästä 2014 julkaistava teoksen itsenäinen jatko-osa.

Seminaaripuheenvuoroja, koulutuksia, työpajoja ja luentoja. Sosiaalisen median strategioiden konsultaatioita, eri some-palveluiden handson-koulutuksia ja somen käytön vierihoitoa.

Artikkeleita ja kirjoituksia eri julkaisuihin ja lehtiin.

Uusi ilme, uudet verkkosivut ja sähköpostiuutiskirje. Sosiaalisen median, järjestöviestinnän ja yrittäjyyden bloggauksia. Asiantuntijahaastatteluita ja lehtijuttuja.

Näistä on Viestintä-Pirittan tänään täyteen tulleet neljä vuotta tehty.

Kuluneet vuodet ovat olleet matka kohti yhä avoimemmaksi muuttunutta viestinnän maailmaa. Olen päässyt näkemään kuinka järjestöt ja muut kouluttamani tahot ovat kokeneet oivalluksen ja oppimisen hetkiä eri kohtaamisissamme sekä vieneet oppimaansa käytäntöön. Näissä tilaisuuksissa myös kouluttaja oppii aina uutta; ilmiöistä, ihmisistä, organisaatioista ja itsestään. Koen kasvaneeni sekä kouluttajana että ihmisenä ja parasta tässä tarinassa on, että olen nauttinut joka hetkestä!

Yrittäjänä tiedän, että menestys on kiinni tyytyväisistä asiakkaista, hyvistä yhteistyökumppaneista, asiansa osaavista kouluttajista, kollegoista, tukijoista ja lähipiiristä. Lämmin ja vilpitön kiitos teille – kanssanne on ollut mahtavaa taittaa tätä matkaa!

Nostamme tänä iltana maljan Viestintä-Pirittan lähimpien yhteistyökumppanien kanssa. Näiden joukkoon kuuluu lisäkseni muita verkkoviestinnän ja sosiaalisen median asiantuntijoita sekä kouluttajia, jotka ovat jatkossa valmiina auttamaan Viestintä-Pirittan arvojen mukaisesti! Tulen esittelemään heidät tarkemmin blogissani kevään aikana.

Lähdemme kohti tulevaisuutta entistä valmiimpina tukemaan, kouluttamaan ja ohjaamaan asiakkaitani verkon ja sosiaalisen median käytössä.

Koska neljä on onnennumeroni, on 13.3.2014 onnenpäivä: on hienoa täyttää neljä vuotta näin mainiossa seurassa! Kiitos!

Somemaisin synttäriterveisin,
Piritta, Viestintä-Piritta
Helsingissä 13.3.2014

Kommentit

Kirjoita kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viestintä-Piritta 4 vuotta!