Uutta Twitterissä: 4 kuvaa kerralla twiittiin

Twitter julkisti viime viikolla uuden tavan jakaa kuvia twiitissä. Uudistus toimii tällä hetkellä iPhone– ja Android-puhelinten pääasiassa Twitterin omissa mobiilisovelluksissa.

Uudistus pitää sisällään seuraavat toiminnallisuudet:

* Voit ladata yhden twiitin yhteyteen nyt 4 erillistä kuvaa puhelimen kuva-albumeista

* Voit merkitä kuviin mukaan yhteensä 10 muuta Twitterin käyttäjää

* Kuviin merkityt Twitter-nimimerkit eivät vähennä twiitin 140 merkin merkkimäärää

Voit lukea uudistuksesta lisää Twitterin englanninkielisestä blogista Photos just got more social.

Uudistus toimii vasta iPhonen ja Androidin sovelluksissa

Useiden kuvien jakaminen yhdessä twiitissä ja niihin muiden merkitseminen on uutena toiminnallisuutena tehty toimimaan vasta iPhonen ja Android-puhelinten Twitterin omiin sovelluksiin. Päivittämällä sovelluksensa näissä puhelimissa, pääsee testaamaan, miten kuvien jako ja muiden merkitseminen niihin onnistuu.

Twitteriä selaimessa käytettäessä näkee twiitissä jaetut kuvat koosteena ja niiden yhteyteen tehdyt twiittaaja-merkinnät. Selaimen kautta kuvia voi kuitenkin edelleen jakaa vain yhden kerrallaan eikä kuviin voi merkitä muita Twitterin käyttäjiä.

Testitwiittiä lähettäessäni huomasimme muutaman twiittaajan kesken myös sen, että jaetut kuvat eivät vielä näy kaikissa Twitterin käyttöön tarkoitetuissa muissa sovelluksissa, kuten Tweetbotissa.

Jos siis alkaa käyttää useiden kuvien jakoa esimerkiksi organisaation twiittaamisen osana kannattaa huomioida, että kaikille käyttäjille vielä tässä vaiheessa ei näy muuta kuin ensimmäisenä twiittiin ladattu kuva. Sisältöä ja twiitin tekstiä on siis hyvä hioa vähän pidemmälle ennen twiitin lähettämistä maailmalle.

 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutta Twitterissä: 4 kuvaa kerralla twiittiin