Blog

}

Viewing post details...

Twitterin perusteet käytännössä 26.3.2015

 • 5180 Views
 • /
 • 0 Comments
 • /
 • in Yleinen
 • /
 • by Piritta

Twitter-koulutus aloittelijoille

Haluatko ymmärtää, mistä Twitterin käytössä on kyse? Entä mitä hyötyä siitä voisi sinulle olla? Mitä ovat hashtagit ja mitä niillä tehdään? Haluatko oppia twiittaamaan ja löytää palvelun parhaat puolet?


Tässä Viestintä-Pirittan Twitter-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus saada Suomen parasta Twitter-ohjausta, kun palvelua vuodesta 2009 aktiivisesti käyttäneet some-asiantuntijat Piritta Seppälä ja Pauliina Mäkelä yhdistävät voimansa.

Koulutus järjestetään Helsingissä torstaina 26.3.2015 klo 9.00-12.00. Koulutukseen osallistuvat saavat mukaansa oppien lisäksi painetun Twitterin perusteet -oppaan.


Palautetta aiemmista Twitterin perusteet -koulutuksesta:

”En ole koskaan ollut näin informatiivisessa koulutuksessa. Kaikki mitä puhuttiin oli asiaa ja ne esitettiin todella ymmärrettävästi.”


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kaikille Twitterin peruskäytöstä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat oppia, miten palvelu toimii käytännössä ja mistä sen käytössä on kyse. Osallistua voi organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutus sopii parhaiten Twitteriä vähän tai ei ollenkaan käyttäneille henkilöille.

Koulutuksen jälkeen tiedät:

 • – Mikä Twitter on ja mihin sitä käytetään

 • – Ketä Twitterissä on läsnä

 • – Mitä Twitter-profiiilissa ja sen asetuksissa tulisi ottaa huomioon

 • – Miten twiitataan: twiitit, kuvatwiitit, linkit, mediasisältö twiiteissä

 • – Mikä hashtag ja mikä sen rooli on Twitterissä

 • – Tiedonhaku Twitterissä

 • – Verkostoituminen ja keskustelu Twitterissä

 • – Uudelleentwiittaus ja suosikkimerkinnät

 • – Tilin ulkoasu ja ilme

Pääosa koulutuksesta käytetään palveluiden käytön harjoitteluun tietokoneluokassa. Osallistujat saavat lisäksi koulutuksessa itselleen painetun Twitterin perusteet -oppaan.


Ilmoittaudu osoitteeseen info@viestintapiritta.fi


Aika

Torstaina 26.3.2015 klo 9.00-12.00

Paikka

Helsinki, Länsi-Pasila, Nortrainin tilat

Hinta

250 € + alv 24% sisältäen aamiaistarjoilun, koulutusmateriaalit ja Twitterin perusteet -käyttöoppaan.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 200 € + alv 24%.

Tiedustelut

info@viestintapiritta.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi ja taustaorganisaatiosi

Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

Puhelinnumerosi

Mahdollinen erityisruokavaliosi

Kerro samalla myös, mikä on Twitterin aiempi käyttökokemuksesi

Valmistautuminen koulutukseen

Harjoittelemme Twitterin käyttöä itse käytännössä tietokoneluokassa. Tarvitset koulutusta varten oman Twitter-tilin, joka on perustettu ja otettu käyttöön ennen koulutusta. Toimitamme ennakkoon osallistujille Twitterin perustamisen ohjeet.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Kouluttajat

Piritta Seppälä on Twitterin käyttöön ja kouluttamiseen erikoistunut sosiaalisen median kouluttaja. Hänellä on takanaan yli 200 tuntia Twitter-koulutusta niin virkamiehille, järjestöihmisille kuin eri organisaatioiden johtoryhmillekin. Pirittan Twitter-koulutuksia kiitellään niiden selkeyden, rennon otteen ja informatiivisuuden vuoksi. Piritta on myös blogannut Twitteriin liittyviä tekstejä ja jakanut kiitosta saaneita vinkkimateriaaleja palvelun käyttöön liittyen SlideSharessa.

Pirittan Twitter-koulutuksista sanottua:

”Pidin koulutuksesta paljon: sain käyttövinkkejä ja oivalluksia, kuinka hyödyntää Twitteriä työssä.”

”Piritta oli miellyttävä ja hyvä kouluttaja! Ei turhia jaarituksia. Koulutusmateriaalista on hyötyä myöhemminkin.”Pauliina Mäkelä on ollut aktiivinen Twitterissä vuodesta 2009 ja nähnyt palvelun käytön koko kaaren sen Suomeen saapumisesta lähtien. Hänet on myös kruunattu Suomen ensimmäiseksi Twitter-kuningattareksi. Twitter-kouluttajana Pauliina on toiminut niin Kinda Oy:n kuin Viestintä-Pirittan tiimin kautta ja hänen koulutuksensa ovat saaneet erinomaista palautetta. Pauliinan osaamisalueisiin kuuluvat myös Twitterin lisäsovellukset ja niiden hyödyntäminen twiittaamisen ohessa.

Pauliinan Twitter-koulutuksista sanottua:

”Erittäin innostava ja asiastaan innostunut kouluttaja. Twitterin maailma avautui minulle todella paljon.”

”Upean tehokas kokonaisuus ja tosi selkeä ja kansantajuinen esitys, esimerkit hyviä!”

 

 

 

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2