Blog

}

Viewing post details...

Snapchatin käyttöopas – tilaa nyt!

 

 

 

 

Tilaa uunituore suomenkielinen

Snapchatin käyttöopas!

 

 

Snapchat on tämän hetken nopeimmin kasvava sosiaalisen median palvelu. Useat sen poikkeuksellisista ominaisuuksista ovat olleet mullistamassa jokapäiväistä viestintää ja uurtamassa uraa uudenlaiselle kommunikoinnin kulttuurille.

 

Tämä opas johdattaa lukijan Snapchatin eri toimintoihin ja antaa useita käytännön kokemukseen pohjaavia vinkkejä sovelluksen käyttöön niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille. Opas on kirjoitettu lukijalle, joka ei vielä tunne Snapchatia: se on rakennettu vastaamaan sovellusta koskeviin kysymyksiin, mutta tarjoaa vinkkejä myös kokeneemmille käyttäjille.

 

Viestintä-Pirittan Snapchatin käyttöopas on ensimmäinen suomenkielinen painettu teos, joka käsittelee sovellusta näin laajasti ja käytännönläheisesti. Oppaan lukemalla ymmärrät, mistä Snapchatissa on kyse ja opit hyödyntämään sitä käytännössä. Elina Sorsan selkeän ja kuvailevan tekstin avulla pääset sisään yhteen tämän hetken kiinnostavimmista viestintäkanavista.

 

Hyppää rohkeasti mukaan snäppäämään

ja tule osaksi Suomen kasvavaa Snapchat-yhteisöä!

 

Snapchatin käyttöoppaan hinta on 22 € (sisältäen alv. 10 %).

  • Postimaksu sisältyy oppaan hintaan.
  • Postitamme tilatut oppaat viikon sisällä tilauksesta.

 

Viestintä-Piritta Snapchatissa:

@viestintapiritt

 

Tilaa uunituore suomenkielinen

Snapchatin käyttöopas!

 

Oppaassa käydään läpi muun muassa sovelluksen lataaminen ja asetukset, sisällöntuotanto (snäppien kuvaaminen ja muokkaaminen sovelluksen tarjoamilla työkaluilla), kontaktien löytäminen ja lisääminen, analytiikka ja yksityisviestit. Lisäksi kerrotaan organisaation mahdollisuuksista ja hyödyistä Snapchatissa, annetaan vinkkejä vaativaankin käyttöön ja esitellään kaikki sovelluksen toiminnot ja niihin liittyvät huomiot. Oppaasta löytyy myös suosittuja tahoja, joita kannattaa seurata Snapchatissa.

 

 

 

Share Button

Comments

One thought on “Snapchatin käyttöopas – tilaa nyt!

  1. Pingback: ”Pyri olemaan viestintäpäällikön kauhu” eli nuorisotyötä Snapchatissa | Viestintä-Piritta

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2