Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

HSY:n värillinen logo

Yhteistyömme Viestintä-Pirittan kanssa alkoi vuonna 2010 sosiaalisen median peruskoulutuksilla. Piritta tiimeineen oli vuoteen 2017 saakka kumppanimme somen kehittämisessä, koulutuksissa ja strategisessa ohjauksessa. Heidän kanssaan onnistuimme kehittämään somen käyttöämme suunnitelmallisesti ja tekemään toiminnastamme somessa tehokkaampaa. Somen avulla pääsemme HSY:ssä lähelle ihmisten arkea, ilman välikäsiä.

Viestintä-Piritta tuki meitä sosiaalisen median käytön suunnittelutehtävissä, tarjosi konsultaatiota tarpeemme mukaan sekä teki koulutuksia laidasta laitaan. Häneltä saimme apua suunnittelusta ja konsultaatiosta lähtien eri kanavien käyttöönottokoulutuksiin.

Kouluttajanamme toimi pääasiassa Piritta Seppälä. Tiesimme saavamme häneltä aina uusimmat tiedot somekentältä. Pitkästä kumppanuudesta oli hyötyä, sillä Piritta tunsi hyvin organisaatiomme ja toimintatapamme.

Viestintä-Pirittan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Pirittan välittömyys ja innostus on tarttuvaa. Koulutuksissa oli aina hyvä tunnelma, ja ne etenivät mukavasti keskustellen.

Viestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtala, HSY

Kommentit

Kirjoita kommentti

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY