Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin kaksikielinen logo suomeksi ja ruotsiksi

Viestintä-Piritta auttoi Helsingin kaupungin lastensuojelun sosiaalisen median suunnitelmien laadinnassa. Ensin pidimme työpajan johtoryhmän kanssa ja myöhemmin toisessa työpajassa teimme käytännön suunnitelman somevastaavien kanssa. Jatkotapaamisissa olemme seuranneet onnistumisia ja suunnitelman toteutumista.

Pirittan toimintatavassa parasta oli se, että hän perehtyi organisaatiomme toimintaan huolellisesti ja kävi vielä taustakeskusteluja kartoituksen jälkeen organisaation toimintaympäristöstä. Hän kykeni soveltamaan omaa osaamistaan ja kokemustaan juuri meidän toimintaamme sopivaksi eikä luvannut mitään, mikä ei ollut mahdollista. Se erottaa todellisen asiantuntijan noviisista.

Pirittasta välittyi tunne, että hän todella halusi saada meidän somesuunnitelmat toimiviksi. Hän herätti luottamusta asiantuntemuksellaan, hän oli sitoutunut päämäärään eikä vain myynyt sikaa säkissä. Projekti eteni sujuvasti eikä kertaakaan tarvinnut epäillä, ettemmekö saisi sitä maaliin ja suunnitelmaa valmiiksi.

Tässä projektissa saimme aikaiseksi sosiaalisen median linjaukset sekä konkreettisen suunnitelman, mitä tehdään, kuka tekee ja miten. Olemme lastensuojelun linjajohdon kanssa hyvin tyytyväisiä Viestintä-Pirittan asiantuntemukseen ja palveluun.

työvoimasuunnittelija Eeva Monto, henkilöstöresurssipalvelut

Kommentit

Kirjoita kommentti

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala