Hämeenraitti: monipuolinen viestinnän koulutussarja hanketoimijoille

Hämeenraitin logo

Verkostomme sai Viestintä-Pirittan koulutuskokonaisuudesta monipuolista oppia, ideoita ja inspiraatiota hankkeiden viestintään. Yhdeksän koulutuksen sarja oli suunnattu EU:n maaseuturahaston Hämeen alueen hanketoimijoille. 

Koulutusten teemat olivat sosiaalinen media hankeviestinnässä, verkkokirjoittaminen ja blogit, viestinnän suunnittelu, saavutettavuus verkossa ja sosiaalisessa mediassa, mobiilivalokuvaaminen ja kuvankäsittely, somemainonta, mediaviestintä, hankkeen tulosten visualisointi infograafeiksi ja kielenhuolto. Kaikki koulutusosiot olivat todella pidettyjä. 

Hankkeissa toimivat olivat toivoneet monenlaista osaamista ja varmuutta hankkeittensa viestimiseen paikallisesti. Koulutuksen ansiosta osallistujat ovat alkaneet viestiä hankkeistaan rohkeammin ja varmemmin muun muassa somessa, muualla verkossa ja mediassa. Kaksituntiset sessiot oli hyvin suunniteltu maallikoillekin. Niiden aikana ehdittiin hyvin osallistua ja vähän syventääkin aiheita. Suosittelen ilman muuta sekä tällaista haastavampaakin kokonaisuutta myös muille!

Suurin plussa itselleni koulutuksen hankkijana oli, että koko laaja koulutuskokonaisuus saatiin yhdestä paikasta. Se helpotti hallinnointia ja takasi hyvän, tasaisen laadun kaikkiin osioihin. Kukaan muu ei tarjonnut näin monipuolista pakettia.

Viestinnän koko skaala avautui osallistujille. Verkostoituminen etäkoulutuksessa ilman matkustuspakkoa oli mukavaa, ja onnistui kokemattomammaltakin.

Hämeenraitti on maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä. Hämeenraitissa kerrotaan hanke- ja yritysuutisia maaseudulta sekä maaseutuohjelmasta ja sen tuomista rahoitusmahdollisuuksista Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella.

Terhi Sandberg, tiedottaja, Hämeenraitti

Tutustu koko palvelutarjontaamme »

Kommentit

Kirjoita kommentti

Hämeenraitti: monipuolinen viestinnän koulutussarja hanketoimijoille