Kuntaliitto

Kuntaliiton värilogo

Piritta koulutti Kuntaliiton asiantuntijoita ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun olimme käynnistämässä blogiamme. Koulutuksessa asiantuntijoitamme rohkaistiin kirjoittamaan omakohtaisemmin ja räväkämmin, yleensäkin sosiaaliseen mediaan sopivasti. Saimme koulutuksen jälkeen blogin hyvin käyntiin ja se toimii vieläkin aktiivisena.

Pirittan koulutukset ovat käytännönläheisiä ja sopivat myös hyvin asiantuntijoille, jotka eivät tee viestintätehtäviä päätyönään. Koulutukset ovat rohkaisseet meitä kokeilemaan: some-viestinnän aloittamisesta ei tarvitse tehdä liian muodollista tai juhlavaa. Pirittalla on laaja tuntuma koko some-kenttään ja hän osaa kokemuksen turvin antaa hyviä vinkkejä, mikä toimii ja mikä ei.

Syksyllä 2017 Piritta piti asiantuntijoillemme videokoulutuksen. Olemme kokeilleet videobloggaamista ja videoilla viestimistä noin vuoden ajan, ja tavoitteemme on saada vakiinnutettua video yhdeksi viestintämuodoksemme. Video on meille jälleen uusi askel tiellä, jolla tavoittelemme suoraa, nopeaa viestintää, sillä se antaa viestijälle kasvot ja persoonallisuutta sekä kiinnostaa sosiaalisen median virrassa.

Pirittan videokoulutus toi meille uutta tietoa esimerkiksi mobiilin maksuttomista editointiohjelmista. Saimme myös vinkkejä videon katsojamäärien seurantaan ja mielenkiintoisten videoiden tekemiseen käytännössä. Videoissa on tärkeää olla aito, se tuli koulutuksessa hyvin esille.

tiedottaja Hanna Kaukopuro-Klemetti

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kuntaliitto