Puhetekniikka ja äänenkäyttö 

Eri alojen asiantuntijoille ja työntekijöille räätälöitävissä koulutuksessa harjoitellaan taloudellista äänenkäyttötapaa ja puhetekniikkaa erilaisten metodiharjoitusten avulla. Tavoitteena on löytää jokaiselle vakuuttava, taloudellisesti tuotettu ja ilmaisullisesti tarkoituksenmukainen ammattimainen puhetapa. Taitavaa puhujaa on ilo kuunnella ja hän saa viestinsä perille kuulijoille.

Puhetaidon merkitys korostuu esiintymisissä, koulutuksissa, mediahaastatteluissa, videoviestinnässä, podcasteissa ja  webinaareissa.

Harjoittelun kohteina ovat muun muassa
⦁  äänentuottotapa
⦁  artikulaatio
⦁  puhenopeus
⦁  sävelvaihtelut
⦁  tauottaminen ja painottaminen

Yleisiä puhetaidon kehityskohteita ovat esimerkiksi narina, kuuluvat hengitysäänet ja maiskutus, puhenopeus, monotoninen puhe, lauseloppujen nieleminen, äänen väsyminen ja puheäänessä kuuluvat jännitysoireet. Puhetaidon koulutuksessa osallistujat saavat puheäänestään henkilökohtaista palautetta ja harjoitteluohjeet.

Lähikoulutus
⦁  yksilövalmennus
⦁  ryhmäkoulutus

Kiinnostuitko koulutuksesta? Ota yhteyttä sivun alareunan lomakkeella ja kerro tarkemmin tarpeistanne!

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi aihetta?

Haluatko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen, konsultaation tai puheenvuoron näistä tai joistain muista viestinnän aihepiiristä?

Lue lisää Viestintä-Pirittan koulutuksista ja ota yhteyttä hallintokoordinaattoriimme ja kerro lisää toiveistasi: info@viestintapiritta.fi.

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä.

Kommentit

Kirjoita kommentti

Puhetekniikka ja äänenkäyttö