Blog

}

Viewing post details...

Koulutusvinkki: Tehokas järjestöviestintä

Millaista on tehokas järjestöviestintä tänään? Miten järjestö tavoittaa oikeat ihmiset ja onnistuu kertomaan heille asiansa innostavasti? Miten verkosta ja sosiaalisesta mediasta tehdään tavoitteellinen osa järjestöviestinnän kokonaisuutta? Entä kuinka mediaviestintä nidotaan tehokkaasti yhteen sosiaalisen median kanavien kanssa?

Tule päivittämään tietosi ja hakemaan ideoita oman järjestösi viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen ja ohjaamiseen kohti huomisen tuulia. Järjestöviestinnän ammattilaiset Communikén Heidi Korva ja Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä yhdistävät voimansa tässä aamupäivän koulutuksessa ja kertovat osallistujille päivänpolttavat vinkit tehokkaaseen ja onnistuneeseen järjestöviestintään. Koulutus on tarkoitettu järjestöviestinnän ja -markkinoinnin tekijöille ja kehittäjille.

TÄMÄN KOULUTUKSEN JÄLKEEN

– ymmärrät miten viestintä ja markkinointi on järjestöissä muuttunut ja mitä muutoksesta pitäisi tietää
– osaat tuottaa sisältöä järjestösi eri kanaviin
– osaat yhdistää viestintäkanavat toimivaksi kokonaisuudeksi
– tunnet #järjestösomen uusimmat tuulet ja hyödyt järjestöille
– tiedät, miten sosiaalisesta mediasta tehdään osa järjestön kaikkea toimintaa ja viestintää

Aika: tiistai 29.4.2014 kello 9-12, aamiainen tarjolla 8.30 alkaen
Paikka: Helsinki, Botta (Chydenius-sali), osoite: Museokatu 10
Hinta: 125 e + alv 24%. Hintaan kuuluu aamupala.
Jos samasta järjestöstä tulee osallistujia enemmän kuin yksi, toisen osallistujan osallistumismaksu on 95 e + alv 24%.
Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen heidi@communike.fi 23.4.2014 mennessä.

Peruutusehdot: Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Tervetuloa!

KOULUTTAJIEN ESITTELYT

Heidi Korva valmentaa ja auttaa järjestöjä ja yrityksiä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän on tehnyt viestinnän töitä yli 15 vuoden ajan, mm. toimittajana Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Ylen aamu-tv:ssä ja Aamulehdessä sekä Reilun kaupan edistämisyhdistyksen viestintäpäällikkönä. Lisätiedot: www.communike.fi

Piritta Seppälä on järjestöviestinnän asiantuntija, joka kouluttaa suomalaisia järjestöjä käyttämään sosiaalista mediaa ja verkkoa tavoitteellisen tehokkaasti. Pirittan tausta tulee järjestömaailmasta, missä hän on toiminut niin vapaaehtoisena, luottamushenkilönä kuin työntekijänä. Pirittan yritys Viestintä-Piritta on toiminut vuodesta 2010 ja hänen kirjansa “Kiinnostu ja kiinnosta – Näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa” julkaistiin vuonna 2011. Seuraava järjestösomea käsittelevä teos julkaistaan keväällä 2014.

Ilmoittautumiset: heidi@communike.fi

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2