Tekoäly-ilta Äkäslompolossa alueen yrittäjille 11.4.24

Tekoäly-ilta tarjoaa Ylläksen alueen yrittäjille ja muille toimijoille ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä siitä, miten tekoälyä voisi käyttää oman yrityksen viestinnän ja markkinoinnin tukena. Illan järjestävät yhteistyössä Kohta Coworking ja Viestintä-Piritta Oy. 

Tapahtuma järjestetään Äkäslompolossa Kohta Coworkingin tiloissa Jounin kaupan yläkerrassa torstaina 11.4. klo 17.30 alkaen.

Pääset mukaan tapahtumaan ilmoittautumalla tästä linkistä

 

Tekoäly-illan ohjelma

Vinkkejä ja tietoa tekoälyn käyttöön jakaa viestinnän asiantuntija ja kouluttaja Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:sta. Piritta asuu tänäkin keväänä Ylläksellä Luosussa. 

Tämä on nyt toinen kerta, kun Kohta ja Piritta tarjoavat alueen yrittäjille maksuttoman viestintäillan. Illan aikana osallistujilla on mahdollisuus hyödyntää Pirittan käytännönläheistä ja ajantasaista viestintä- ja tekoälyosaamista oman yrityksensä palveluiden esiin nostamisessa. Samalla pääsee tutustumaan ja vierailemaan Kohtan tiloihin!

 

Tekoäly-illan aikana Piritta käy läpi esimerkiksi seuraavia asioita: 

  • Mistä puhutaan, kun puhutaan tekoälyn käytöstä yrityksen viestinnässä?
  • Tekoälytyökalut nyt ja mitä eroja niillä on? (esim. ChatGPT, Copilot, Gemini)
  • Mihin kaikkeen tekoälyä voi organisaation viestinnässä käyttää?
  • Mitä hyötyä tekoälystä voisi yritykselle olla? 
  • Mitä asioita on tärkeä huomioida tekoälyä käytettäessä?

Tilaisuus on vapaamuotoinen ja keskustellen etenevä. Illan aikana ei käydä läpi diaesitystä, vaan asioita käsitellään kuunnellen, keskustellen ja kysyen. Osallistujat voivat halutessaan myös testata käytössään olevia tekoälytyökaluja (esim. ChatGPT tai Copilot). Tilaisuuden lopuksi ja jos aikaa yleiseltä keskustelulta jää, Pirittalta voi myös kysyä käytännön ohjeita työkalujen käyttöön. 

 

Aikataulu ja paikka: 

Torstai 11.4.24 kello 17.30-19.30. 

Paikalle Kohtan tiloihin voit saapua jo 17.30. Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita. 

Virallinen osuus kestää noin tunnin, klo 18-19. Tämän jälkeen Kohtan tiloissa jatketaan verkostoitumista ja keskustelua rennosti klo 19.30 saakka. 

Äkäslompolon Kohta Coworking sijaitsee Jounin kaupan yläkerrassa osoitteessa Sannanrannantie 3, Äkäslompolo. 

 

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Tapahtumaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Muista peruuttaa osallistumisesi, jos et pääsekään mukaan. Näin vapautat paikkasi mahdollisille jonossa oleville. 

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Ylläksen alueen yrittäjille ja alueen muille toimijoille. Jos paikkoja jää vapaaksi, mukaan voi tulla myös muussa roolissa. Voit tiedustella vapaita paikkoja järjestäjiltä osoitteesta info@kohtacoworking.com

Ilmoittaudu sitovasti tästä tiistaihin 9.4. mennessä. 

Ilmoittautumislomakkeella pyydämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle osallistumisvahvistuksen tapahtumaviikon alkupuolella. Ilmoittautuessasi voit esittää myös ennakkoon kysymyksiä tilaisuuden aihepiireihin liittyen.

Tapahtumaan ei voi osallistua etänä ja siitä ei tehdä striimiä eikä tallennetta. 

 

Peruutukset

Mikäli et pääsekään osallistumaan, peruuta osallistumisesi viimeistään 10.4. mennessä. Näin vapautat paikkasi mahdollisesti jonossa oleville. Äkillisissä sairastapauksissa voit ilmoittaa peruutuksesi myös myöhemmin. Peruuta osallistumisesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@kohtacoworking.com.

 

Järjestäjät

Vuonna 2020 perustettu Kohta Coworking auttaa yhdistämään saumattomasti työt ja tunturielämän. Yhteensä neljä viihtyisää etätyötilaa nopealla netillä ja säädettävillä työpisteillä Ylläksellä, Levillä ja Muoniossa palvelevat lomailijoita, etäilijöitä ja paikallisia. Varaa paikkasi näppärästi ilman jäsenyyksiä tai rekisteröitymistä www.kohtacoworking.com

Kohta Facebookissa

Kohta Instagramissa

 

Viestintä-Piritta Oy on 14-vuotias viestinnän asiantuntijatoimisto, joka auttaa asiakkaitaan viestinnän erilaisissa tilanteissa. Viestintä-Piritta kouluttaa, sparraa ja tukee viestinnän, verkon ja sosiaalisen median aiheissa monenlaisia organisaatioita. Viestintä-Pirittan pääasiantuntija Piritta Seppälä asuu tämänkin kevään Ylläksen Luosussa ja on näin myös paikallisten toimijoiden viestintäapuna tarvittaessa. 

Viestintä-Piritta Facebookissa

Viestintä-Piritta Instagramissa

Viestintä-Piritta LinkedInissä

 

Lisätiedot: 

Lisätietoja tilaisuuteen liittyen voi kysyä Pirittalta osoitteesta piritta@viestintapiritta.fi tai Kohtan väeltä osoitteesta info@kohtacoworking.com

 

Tekoäly-ilta Äkäslompolossa alueen yrittäjille 11.4.24