Viestintä-webinaari 27.9.: Katsaus sosiaalisen median uudistuksiin: Missä somessa mennään?

Sosiaalisen median kanavilla tapahtuu uudistuksia jatkuvasti. Kanavien julkaisumahdollisuudet päivittyvät ja lisääntyvät. Algoritmien painotukset elävät tasaiseen tahtiin ja vaikuttavat julkaisujen näkyvyyteen. Uusia sovelluksia ja kanavia putkahtelee ilmoille myös usein. Organisaatioiden mahdollisuudet toimia tavoitteellisesti somessa ovat kanavauudistuksista ja ihmisten somen käytön muutoksista riippuvaisia. 

Tässä webinaarissa keskitymme eniten käytettyjen some-kanavien tämän hetken uudistuksiin ja algoritmien tilanteeseen tällä hetkellä. Lisäksi tarkastelemme kanavien käyttöä ja erilaisia sisältötyyppejä tällä hetkellä. Saamme myös katsauksen nyt pinnalla oleviin uusiin sovelluksiin ja kanavanousijoihin. 

Viestinnän ja sosiaalisen median pitkän linjan ammattilainen Piritta Seppälä käy webinaarin aikana kanava kerrallaan läpi, mitä somessa on viime aikoina tapahtunut ja mahdollisesti tulossa. Osallistujat saavat kattavan ajankohtaisen katsauksen Facebookin, Instagramin, LinkedInin, Twitteriin ja TikTokin tämän hetken tilanteeseen. Lisäksi Piritta antaa katsauksen tuoreimpiin kanavanousijoihin, joiden kehitystä kannattaa seurata.

Käytännönläheinen ja ajankohtaista tietoa hyödyntävä webinaari tarjoaa kuulijoille vinkkejä, joita voi suoraan hyödyntää oman organisaation someviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Webinaari sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka vastaavat organisaationsa someviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Mukaan voivat osallistua myös aiheesta yleisesti kiinnostuneet. 

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä! 

 

Koulutuksen sisältö

Tässä webinaarissa käymme läpi seuraavia asioita: 

  • Tilastokatsaus: some-kanavien käyttö Suomessa 
  • Kanavanousijat ja uudet sovellukset
  • Suurimmat uudistukset ja päivitykset some-kanavilla
  • Julkaisutyypit ja sisältömahdollisuudet eri kanavilla tällä hetkellä: tekstin, kuvan, videon, tarinoiden ja äänen rooli 
  • Algoritmien painotukset kanavilla nyt

Koulutus etenee tilasto- ja kanavakatsauksen jälkeen eteenpäin kanava kerrallaan. Facebookin osalta keskitymme Facebook-sivun ja Meta Business Suiten uudistuksiin. Kanavista käsittelemme järjestyksessä Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja TikTok. Koulutuksessa ei käydä läpi mainostyökalujen uudistuksia. 

Webinaari räätälöidään sopimaan osallistujien tilanteeseen ja ilmoittautuneille lähetetään ennakkokysely tätä varten. 

Mitä osallistujana saat koulutuksesta?

Osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä sosiaalisen median nykytilaan ja uudistuksiin. Webinaarin jälkeen osallistujilla on ajankohtainen tietopaketti some-kanavien käytön mahdollisuuksista ja algoritmeista tällä hetkellä. Tietoa voi suoraan hyödyntää oman organisaation some-viestinnän kehittämiseen ja sisällöntuotantoon. 

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka vastaavat organisaationsa viestinnän ja sosiaalisen median suunnittelusta ja kehittämisestä. Lisäksi koulutus sopii kaikille, jotka tekevät sisältöjä ja julkaisuja organisaationsa some-kanaville.   

Osallistujat voivat olla esimerkiksi:

  • viestinnän ja sosiaalisen median vastaavia tai asiantuntijoita
  • some-sisällöntuottajia ja sisältöjä organisaatioissa suunnittelevia henkilöitä
  • heitä, jotka haluavat päivittää tietojaan some-sisällöntuotannosta 
  • heitä, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median sisältöjen kehittämisestä 

Koulutuksen taso

Viestintä-Pirittan koulutukset toteutetaan kolmella eri tasolla. Tämä koulutus vastaa sisällöltään tasoja 2-3.

Taso 2 – perustiedot hallussa, keskitaso, osaamista jalostava tekeminen. 

Tarkoitettu henkilöille, joilla on perustiedot koulutettavasta aiheesta ja kokemusta aihepiirien parista.  

Kouluttaja

Viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija Piritta Seppälä.

Aika

Tiistai 27.9.2022 klo 9-11

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 € + alv 24%. 

Ilmoittautuessasi nyt saat 20 % alennuksen seuraavista webinaareistamme. Saat alennuskoodisi ensimmäisen webinaari-ilmoittautumisesi vahvistusviestissä ja voit käyttää sitä kaikkiin nyt myynnissä oleviin webinaareihin ilmoittautuessasi. Hinnaksi tulee tällöin kahden tunnin mittaisissa webinaareissa 120 € + alv. 24 %.

 

Toteutus

Koulutus toteutetaan webinaarina Viestintä-Pirittan Zoomissa. 

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä kouluttajalle chatin kautta. 

Osallistujat saavat koulutuksen jälkeen käyttöönsä koulutuksen PDF-materiaalin. 

 

Tiedustelut

info@viestintapiritta.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Ilmoittautumista varten tarvitset seuraavia tietoja:

– Nimesi ja taustaorganisaatiosi

– Puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteeseesi

– Laskutusosoite (verkkolasku tai sähköposti), mahdolliset tarvittavat viitetiedot

Mikäli ilmoitat samalla kertaa useampia osanottajia, voit lisätä ilmoittautujan lisäksi tulevien henkilöiden yhteystiedot (nimi, titteli, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen.

 

Peruutusehdot

Viimeinen maksuton peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (9-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kahdeksan päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto webinaariin on maksutonta.

Webinaari toteutetaan, mikäli ilmoittautumisia on vähintään viisi henkilöä viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa. 

 

*******************

Vinkki: tästä aiheesta voi tilata koulutuksen räätälöitynä myös omalle organisaatiolle. 

Tutustu muihin webinaareihimme!

Etkö löytänyt etsimääsi aihetta?

Haluatko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen, sparrauksen tai puheenvuoron tästä tai jostain muusta viestinnän aihepiiristä? 

Lue lisää Viestintä-Pirittan palveluista ja ota yhteyttä hallintokoordinaattoriimme ja kerro lisää toiveistasi: info@viestintapiritta.fi.

Viestintä-webinaari 27.9.: Katsaus sosiaalisen median uudistuksiin: Missä somessa mennään?