Blog

}

Viewing post details...

Järjestöjohtaja somessa -koulutus 18.3.2015

  • 5449 Views
  • /
  • 1 Comments
  • /
  • in Yleinen
  • /
  • by Piritta

Miten järjestöjohtaja somettaa?

Viestintä-Piritta järjestää toiveuusintana liittojen, järjestöjen ja yhdistysten johtajille ja johtoasemassa toimiville henkilöille suunnatun some-koulutuksen. Koulutus toteutetaan Helsingissä keskiviikkona 18.3.2015 klo 13-15.30.

Mikä on järjestöjohtajan rooli suhteessa nykypäivän viestinnän murrokseen ja uudenlaiseen kommunikointitapaan jäsenten ja järjestön asioista kiinnostuneiden kanssa? Pitääkö johtajan olla somessa? Miksi sosiaaliseen mediaan kannattaa panostaa? Miten ohjata järjestön sosiaalisen median viestinnän suunnittelua ja kehitystä? Entä miten toimia esimerkillisenä sosiaalisen median viestijänä omalle henkilöstölle, jonka ääni olisi myös hyvä saada kuuluviin verkossa?

Kenelle?

Tämä koulutus on räätälöity liittojen, järjestöjen ja yhdistysten johtajille ja johtoasemassa toimiville henkilöille. Koulutus sopii niin pienten kuin suurempienkin järjestöjen johtajille. Koulutus tarjoaa ajankohtaisia ja käytännönläheisiä näkemyksiä sekä malleja järjestöjohtajille.

Ilmoittaudu mukaan info@viestintapiritta.fi


Koulutuksen jälkeen tiedät

– mitä ovat järjestösomen trendit vuonna 2015

– miten some-suunnittelua johdetaan ja ohjataan ansioituneesti

– kauanko some vie aikaa ja miten siellä toimitaan tehokkaasti ja tavoitteellisesti

– millaiset some-ohjeistukset järjestössä ovat tarpeen

– millaisia kriisiviestintätilanteita johtaja voi somessa kohdata, miten niihin valmistaudutaan ja miten ne ratkaistaan

– miten kannustaa henkilöstöä mukaan sosiaaliseen mediaan ja näyttää samalla mallia

– millä tavoin oma läsnäolo someen kannattaa rakentaa ja miten kehittää sitä

– mikä merkitys johtajan omilla kasvoilla tekemällä viestinnällä on koko järjestölleKoulutuksen toteuttaa Viestintä-Piritta. Tässä toista kertaa järjestettävässä koulutuksessa Piritta Seppälä ja Anne Lindfors yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat osallistujille tietoa, vinkkejä ja konkreettisia järjestömaailman esimerkkejä.

Syksyn koulutuksesta sanottua:

“Kiitos selkeästä ja asiapitoisesta aamupäivästä ja materiaaleista, joita voi hyödyntää oman järjestönsä somen haltuunotossa.”


“Innostava, positiivinen ote molemmilla kouluttajilla!”


Aika

Keskiviikko 18.3.2015 klo 13-15.30

Paikka

Helsingin keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Hinta

160 € + alv 24%, sisältäen kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalit sähköisenä.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 120 € + alv 24%.

Tiedustelut

info@viestintapiritta.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi ja taustaorganisaatiosi

Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

Puhelinnumerosi

Mahdollinen erityisruokavaliosi

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Kouluttajat

Anne Lindfors toimii päätyökseen Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n toiminnanjohtajana. Yli kymmenen vuotta järjestömaailmassa työskenneellä Annella on kokemusta monista luottamustoimista ja hän toimii myös yhtenä Viestintä-Pirittan asiantuntijoista ja kouluttajista. Anne viestii sosiaalisessa mediassa aktiivisesti sekä yksityishenkilönä että toiminnanjohtajana ja pystyy näin ollen tuomaan koulutukseen loistavaa perspektiiviä ja tosielämän esimerkkejä. Anneen ja hänen näkemyksiinsä järjestöjohtamisesta ja sosiaalisesta mediasta voi tutustua hänen blogissaan Pelasta maailma.

Piritta Seppälä on sosiaalisen median kouluttaja ja järjestösome-tietokirjailija. Yrityksensä Viestintä-Piritta kautta hän on toiminut järjestökentän some-luotsina jo puoli vuosikymmentä. Piritan henkilökohtainen ja moniroolinen tausta järjestömaailmassa sekä siihen yhdistetty viestinnän asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen paketin tietoa, taitoa ja ymmärrystä, joista järjestöjen on hyvä ammentaa. Piritta on kouluttanut uransa aikana lukuisia johtajia, järjestöjohtajia ja virkamiesjohtajia sosiaalisen median ja verkkoviestinnän asioissa.


Palautetta syksyn Järjestöjohtaja somessa -koulutuksesta:

Share Button

Comments

One thought on “Järjestöjohtaja somessa -koulutus 18.3.2015

  1. Pingback: Mitä hyötyä somesta on järjestöjohtajalle? | Viestintä-Piritta

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2