Blog

}

Viewing post details...

Järjestöasiantuntija sosiaalisessa mediassa -koulutus 23.4.2015

 • 4666 Views
 • /
 • 1 Comments
 • /
 • in Yleinen
 • /
 • by Piritta

23.4.2015 Järjestöasiantuntija sosiaalisessa mediassa

#järjestöviestii -koulutus

Järjestöasiantuntijana tai vapaaehtoisena tehty kommunikointi sosiaalisessa mediassa on tutkitusti tehokkaampaa kuin järjestön itsensä toimesta tehty viestintä. Tässä Viestintä-Pirittan järjestämässä koulutuksessa keskitymme järjestön edustajana omalla nimellä ja kasvoilla tehtyyn some-viestintään. Osallistujat saavat käytännön vinkkejä oman työ- tai luottamushenkilöroolissa tehdyn viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä siihen, miten oma viestintä liitetään tehokkaaksi osaksi järjestön tekemää viestintää. Lisäksi tutustumme erilaisiin some-viestinnän välineisiin, kuten Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ja LinkedIniin.

Ilmoittaudu mukaan 16.4.2015 mennessä: heidimaaria(at)viestintapiritta.fi


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu järjestössä työskenteleville henkilöille sekä myös järjestön asioista aktiivisesti verkossa viestiville luottamushenkilöille tai vapaaehtoisille.

 

Koulutuksen jälkeen tiedät:

 • – Miksi järjestöasiantuntijan kannattaa viestiä sosiaalisessa mediassa

 • – Miten järjestöasioista voi viestiä omilla kasvoillaan ja nimellään somessa

 • – Onko eroa työ- ja yksityisminällä sekä miten eri roolit tuodaan somessa esille

 • – Some-julkaisemisen rajat ja hyvät tavata järjestöasiantuntijan roolissa

 • – Miten suunnitella omaa some-läsnäoloa asiantuntijaroolissa

 • – Miten asiantuntijana voi tehostaa oman järjestön näkyvyyttä itse tehdyn some-viestinnän avulla

 • – Mistä löytää aikaa somelle muiden työtehtävien ohessa

 

Lisäksi saat vinkkejä erilaisten sosiaalisen median kanavien käytön tapoihin käytännössä:

 • – LinkedIn

 • – Facebook

 • – Twitter

 • – Instagram

 

Koulutus koostuu sekä kouluttajien puheenvuoroista, yhteisistä keskusteluista että listattujen some-palveluiden käyttömahdollisuuksiin tutustumisesta käytännössä. Jos jo käytät jotakin listatuista some-kanavista, voit halutessasi ottaa mukaan oman kannettavan koneesi ja testata eri toiminnallisuuksia myös itse käytännössä.

 

Osallistujille toimitetaan ennakkokysely ennen koulutusta ja vastausten avulla koulutuksen sisältöä räätälöidään mahdollisimman paljon osallistujien tarpeita vastaavaksi.

 

Ilmoittaudu osoitteeseen heidimaaria(at)viestintapiritta.fi

 

Aika

Torstaina 23.4.2015 klo 13.00-15.30

Koulutuksen aikana pidetään lyhyt tauko

 

Paikka

Helsinki, Botta, Baarikabinetti, Museokatu 10

 

Hinta

130 € + alv 24% sisältäen kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalit pdf-muodossa.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 100 € + alv 24%.

 

Tiedustelut

heidimaaria(at)viestintapiritta.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen heidimaaria(at)viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi ja taustaorganisaatiosi

Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

Puhelinnumerosi

Mahdollinen erityisruokavaliosi

 

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

 

Kouluttajat

Anne Lindfors toimii päätyökseen Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n toiminnanjohtajana. Yli kymmenen vuotta järjestömaailmassa työskenneellä Annella on kokemusta monista luottamustoimista ja hän toimii myös yhtenä Viestintä-Pirittan asiantuntijoista ja kouluttajista. Anne viestii sosiaalisessa mediassa aktiivisesti sekä yksityishenkilönä että toiminnanjohtajana ja pystyy näin ollen tuomaan koulutukseen loistavaa perspektiiviä ja tosielämän esimerkkejä.

 

Piritta Seppälä on sosiaalisen median kouluttaja ja järjestösome-tietokirjailija. Yrityksensä Viestintä-Piritta kautta hän on toiminut järjestökentän some-luotsina jo puoli vuosikymmentä. Piritta on kuluneiden vuosien aikana kouluttanut useiden järjestöjen johtoryhmiä ja työntekijöitä hyödyntämään sosiaalista mediaa oman työnsä välineenä. Hän on lisäksi auttanut useita organisaatioita linjaamaan organisaation somen käyttöä some-ohjeiden ja -strategioiden kautta. Piritan järjestösome-asiantuntemus ja omakohtainen kokemus järjestöjen luottamustehtävistä ja työskentely useissa järjestöissä tuovat koulutukseen ainutlaatuisen lisän käytännön osaamista ja järjestösomeilun asiantuntijuutta.


Pirittan ja Annen pitämistä koulutuksista sanottua:

 

Piritta ja Anne ovat järjestäneet yhteistyössä sekä Järjestöjohtaja sosiaalisessa mediassa että Järjestöblogin ABC-koulutuksia syksystä 2014. Palautteet puhuvat omaa kieltään:

 

“Tiivis, antoisa täsmäkoulutus. Sopii hyvin kiireisenkin kalenteriin.”

 

“Hyviä, käytännöllisiä neuvoja, joita käytiin sopivien esimerkkien kautta läpi. Hyvä ilmapiiri ja ystävälliset kouluttajat.”

 

“Kiitos kouluttajille selkeästä ja asiapitoisesta aamupäivästä ja materiaaleista, joita voi hyödyntää oman järjestönsä parissa jatkossakin.”

Share Button

Comments

One thought on “Järjestöasiantuntija sosiaalisessa mediassa -koulutus 23.4.2015

 1. Pingback: Järjestöasiantuntijoista järjestölähettiläiksi? | Viestintä-Piritta

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2