Blog

}

Viewing post details...

Instagram käytännössä – miksi ja miten? 17.2.2015

Instagram-koulutus, jossa opit käyttämään sovellusta itse


Viestintä-Piritta järjestää helmikuussa Instagramin käytännön koulutuksen, jonka aikana sekä harjoitellaan palvelun käyttöä itse, mutta samalla opitaan, mistä Instagramin käytössä on ylipäätään kyse ja miten erilaiset organisaatiot Instagramia voisivat hyödyntää.


Kuvien ja videoiden jakoon tarkoitetun Instagramin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana Suomessa massiivisesti. Sen lisäksi, että nuoret ovat palvelun suuri käyttäjäkunta, käyttävät Instagramia kasvavassa määrin myös muut ikäryhmät. Instagram houkuttelee ihmisiä helpolla ja visuaalisesti silmää miellyttävällä tavalla jakaa kuvia kavereille ja muun maailman nähtäväksi.Koulutus järjestetään Helsingissä tiistaina 17.2.2014 klo 9-12. Koulutukseen osallistuvat saavat mukaansa painetun Instagramin käytön perusoppaan.

Kenelle?

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille Instagramin käytöstä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat oppia, miten palvelu toimii käytännössä ja mistä sen suosiossa on kyse. Osallistua voi sekä organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutus sopii parhaiten Instagramia vähän tai ei ollenkaan käyttäneille henkilöille.

Koulutuksen jälkeen tiedät:

 • – Mikä Instagram on ja miksi ihmiset sitä käyttävät

 • – Miten Instagramia käytetään älypuhelimella

 • – Miten Instagramia käytetään tietokoneen selaimella

 • – Millaisia erilaisia Instagram-sovelluksia on olemassa

 • – Miten Instagram-kuvia ja videoita otetaan, käsitellään ja miten ne jaetaan palveluun

 • – Miten kuvia ja videoita haetaan palvelusta, miten ne kannattaa nimetä ja mikä on hashtagien rooli Instagramissa

 • – Miten ja kenen kanssa Instagramissa vuorovaikutetaan ja verkostoidutaan

 • – Miten toisten kuvia voi jakaa eteenpäin ja miten kuvia lähetetään suoraviesteinä

 • – Miten ja mihin tarkoituksiin erilaiset organisaatiot käyttävät Instagramia

 • – Ketä organisaatioiden kannattaa palvelusta tavoitella

 • – Miten Instagramin käyttöä voi analysoidaPääosa koulutuksesta käytetään Instagramin käytön harjoitteluun oman älypuhelimen kautta. Instagram-sovellus voidaan ladata puhelimeen iOS- ja Android-puhelimiin ja tabletteihin sekä Windows Phone 8:aan ja sitä uudempiin versioihin.

Osallistujat saavat lisäksi koulutuksessa itselleen painetun Instagramin käytön perusoppaan.

Ilmoittaudu osoitteeseen info@viestintapiritta.fi


Aika

Tiistai 17.2.2015 klo 9-12

Paikka

Helsingin keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin


Hinta

250 € + alv 24%, sisältäen aamiaistarjoilun, koulutusmateriaalit ja Instagram-käyttöoppaan.


Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 200 € + alv 24%.


Tiedustelut


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

 • Nimi ja taustaorganisaatiosi

 • Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

 • Puhelinnumerosi

 • Mahdollinen erityisruokavaliosi

 • Kerro samalla myös, mikä on Instagramin aiempi käyttökokemuksesi


Valmistautuminen ja tarvittavat välineet koulutukseen

Varmista, että älypuhelimeesi voi ladata Instagram-sovelluksen ja ota sovellus käyttöön ennen koulutusta. Jos haluat harjoitella myös Instagramin käyttöä tietokoneen kautta Iconosquare-sovelluksella, tarvitset mukaasi myös kannettavan tietokoneen. Koulutustilassa on langaton internet-yhteys. Toimitamme tarvittaessa osallistujille ohjeet Instagram- ja Iconosquare-tilien avaamiseksi.


Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.


Kouluttajat

Piritta Seppälä on sosiaalisen median kouluttaja ja järjestösome-tietokirjailija, joka yrityksensä Viestintä-Piritta kautta on kouluttanut sosiaalisen median käyttöä erilaisille organisaatioille jo puoli vuosikymmentä. Piritta on pitänyt useita Instagram-koulutuksia kuluneiden vuosien aikana ja palautteissa hänen käytännönläheistä koulutustyyliään kehutaan rennoksi, mutta helpoksi ymmärtää ja omaksua harjoittelun alla oleva some-palvelu. Piritan toinen järjestösome-kirja “Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii sosiaalisessa mediassa” julkaistiin syyskuussa 2014.

Palautetta Pirittan Instagram-koulutuksesta:

“Piritta on asiantunteva, positiivinen ja innostava kouluttaja. Hän piti huolta siitä että kaikki pysyivät mukana.”Laura Vuorio-Kuokka on organisaatioviestinnän ammattilainen taustallaan yli 10 vuotta erilaisissa organisaatioviestinnän ja erityisesti verkkoviestinnän tehtävissä toimimista. Laura tutustuu ja  käyttää aktiivisesti eri sosiaalisen median kanavia ja sovelluksia. Kokeile-erehdy-oivalla -metodin siiviittämänä Lauralla on kyky kouluttaa sovellusten käyttöä muille maanläheisesti  oman käyttökokemuksen ja esimerkkien myötä. Ei sovellukselta älypuhelimelle, vaan ihmiseltä ihmiselle.

Share Button

Comments

2 thoughts on “Instagram käytännössä – miksi ja miten? 17.2.2015

 1. Pingback: #Järjestöviestii-koulutukset keväälle 2015 | Communiké

 2. Pingback: Some-kilpailuja ja kuvaamista Matkamessuilla | Viestintä-Piritta

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2