Blog

}

Viewing post details...

Viestintä-Pirittan tiimi esittäytyy

Kuluneen vuoden aikana Viestintä-Pirittan eri koulutuksissa on nähty puhumassa myös muita kouluttajia kuin Piritta itse. Blogissa on vilahtanut toisia kirjoittajia ja yrityksen kulissien takana taustatöitä eri aihepiirien tiimoilta ovat tehneet eri henkilöt. On muodostunut Viestintä-Pirittan tiimi, jossa on mukana Pirittan lisäksi viisi viestinnän, verkkoviestinnän, sosiaalisen median ja järjestömaailman ammattilaista.


Tiimiin kuuluvat Anne Lindfors, Peter Lindberg, Pauliina Mäkelä, Kristiina Ruuskanen, Laura Vuorio-Kuokka sekä tottakai Viestintä-Pirittaa johtava, perustaja ja pääkouluttaja Piritta Seppälä.


Viestintä-Pirittan tiimi on tehokas ja osaava kokonaisuus asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaita sosiaalisen median ja verkkoviestinnän käytössä. Kun Peter lähestyy viestintää strategian ja kohderyhmälähtöisen ajattelun kautta, tuo Anne Lindfors pakettiin mukaan järjestöjohtajan näkemyksen ja sosiaalisen median kokonaiskuvan ymmärryksen järjestössä.

Samalla kun Piritta luennoi sosiaalisen median monimuotoisesta käytöstä organisaatiossa ja kannustaa osallistumaan keskustelemalla, lisää Pauliina kokonaisuuteen sosiaalisen median avoimuuden ajattelua ja esittelee erilaisten somepalveluiden mahdollisuuksia järjestötyössä.


Eikä ajankohtaista koulutusta voisi tehdä ilman asiantuntevaa taustatyötä. Viestintä-Pirittan kouluttajista Kristiina ja Laura ovat molemmat perhevapaalla ja päätyönantajinaan heillä ovat omat lapset. Molemmat toimivat tällä hetkellä Viestintä-Pirittan taustatyön tekijöinä ja kouluttajina, erityisosaamisalueinaan järjestöt, viestintä ja some sekä suuntaa näyttävänä linjana halu pysyä mukana viestintämaailman muutoksissa ja sosiaalisen median maailmassa.


Tämä tiimi on valmis palvelemaan suomalaista järjestökenttää ja julkishallinnon organisaatioita tuoden mukanaan vankan sosiaalisen median osaamisen ja järjestömaailman ymmärryksen!Viestintä-Piritta järjesti tiimilleen yrityksen historian ensimmäiset kesäjuhlat kuohuvan parissa kesäisessä Helsingissä 13.6.2014. Tutustu koko tiimiin, joka poseeraa kuvassa!

Share Button

Comments

4 thoughts on “Viestintä-Pirittan tiimi esittäytyy

  1. Kiitokset riemukkaista kesäjuhlista, Viestintä-Piritta!
    On ilo olla mukana asiantuntija- ja kouluttajatiimissä, sillä yhteistyössä on voimaa!

  2. Pingback: Pääsin mukaan Viestintä-Pirittan koulutustiimiin | Pelasta maailma

  3. Yhdyn kollegoihin edellä, eli Kiitos Viestintä-Pirittalle huipuista kesäjuhlista!

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2