Blog

}

Viewing post details...

Tapahtuma 16.12.2016: Järjestösome-kartoitus ja sometrendit vuodelle 2017

  • 2598 Views
  • /
  • 0 Comments
  • /
  • in Blogit
  • /
  • by Piritta

Viestintä-Piritta kartoittaa järjestöjen sosiaalisen median käyttöä vuosittain. Järjestösomen tilaa analysoiva kartoitus tehdään tänä syksynä kolmatta kertaa. Kartoituksen tekee toistamiseen Viestintä-Pirittan asiantuntija Elina Sorsa. Lisäksi Piritta Seppälä julkaisee samassa yhteydessä jo viidettä kertaa Järjestösome-trendit 2017. 

Järjestösome-kartoituksen tulokset ja sometrendit 2017 julkistetaan aamiaistilaisuudessa Helsingissä perjantaina 16.12.2015 klo 8.00-11.00 

 

      #järjestösome                            #sometrendit                            #viestintäpiritta

 

Järjestösomen tila -kartoituksen julkistaminen ja järjestösome-trendit 2017 -aamiaistilaisuus

Missä menee järjestösome? Mitä tapahtuu? Järjestösomen tila -kartoitus antaa kuvaa miten sosiaalista mediaa on käytetty järjestöjen viestinnässä vuoden 2016 aikana. Tilaisuudessa julkistetaan seuraavan vuoden järjestösome-trendit. Lisäksi tilaisuudessa saa eväitä järjestön viestinnän suunnitteluun.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua järjestösomen tilaan ja pohtia ensi vuoden trendejä. Kohtaa järjestöväki aamiaistilaisuudessa hotelli Seurahuoneella Helsingissä perjantaina 16.12.2016 klo 8.00-11.00. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä!

 

Järjestösomesta on tullut kiinteä osa järjestöjen toimintaa, viestintää ja markkinointia. Sosiaalista mediaa hyödynnetään yhä useammilla tavoilla järjestöissä ja se on muotoutumassa osaksi myös monien järjestöihmisten omaa, henkilökohtaista viestintää. Viestintä-Piritta on työskennellyt järjestöjen verkkoviestinnän ja sosiaalisen median käytön parissa vuodesta 2010 ja seurannut somen käyttöön liittyvää kehitystä läheltä.

 

Tule mukaan aamiaistilaisuuteen kuulemaan, miltä järjestösomen tila ja tulevaisuuden trendit näyttävät nyt. Vertailemme tuloksia myös viime vuoden tuloksiin, joita Elina Sorsa analysoi tuolloin myös opinnäytteessään. Olemme varanneet aamiaistilaisuuden ohjelmaan aikaa myös järjestöväen verkostoitumiselle ja kokemusten jaolle.

 

Aamiaistilaisuuden vetää Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä, viestinnän ammattilainen sekä suomalaisen järjestösomen suunnannäyttäjä ja asiantuntija. Järjestösomen tila 2017 -kartoituksen tehnyt Elina Sorsa tiivistää kuulijoille näkökulmat järjestösomen käytön kehitykseen verrattuna kuluneeseen vuoteen. Piritta jatkaa tilaisuutta esittelemällä Järjestösome-trendit 2017.

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan, missä järjestösome tällä hetkellä menee, nauttimaan maittavasta aamiaisbuffetista sekä verkostoitumaan muun järjestöväen kanssa aamiaisen äärellä!

 

Toimi nopeasti ja ilmoittaudu heti – viime vuonna tilaisuus tuli täyteen hetkessä!

 

Aika

Perjantai 16.12.2016 klo 8.00-11.00.

 

Ohjelma

8.00    Aamiaisbuffet aukeaa, tilaisuus verkostoitumiseen ja kuulumisten vaihtamiseen muun järjestöväen kanssa, paikalla on myös Viestintä-Pirittan tiimiläisiä ja tilaisuuden puhujat Piritta ja Elina.
9.00
Järjestösomen tila 2016 -kartoituksen esittely, Elina Sorsa ja Piritta Seppälä
Sosiaalisen median trendit järjestöille 2017 -julkistaminen, Piritta Seppälä
10.30   Yhteenveto ja keskustelua
11.00    Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä.  Toimi nopeasti: viime vuonna tilaisuus tuli täyteen hetkessä! Tilaisuuteen mahtuu 100 henkilöä.

 

Paikka

Hotelli Seurahuone, Helsinki. Osoite Kaivokatu 12, Helsinki.

 

Hinta ja peruutusehdot

Tilaisuuden hinta on 49 € + alv 24%. Hinta sisältää herkullisen ja monipuolisen buffetaamiaisen sekä Järjestösomen tila -kartoituksen tiivistelmän sähköisessä muodossa.

 

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tilaisuuteen on maksutonta.

 

Lisätietoja

paivi@viestintapiritta.fi

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2