Viestintäalan webinaareja – Viestintä-Piritta

Sivu päivitetty 8.4.2021.

Tälle sivulle on lisätty muutamia Pirittan pitämiä webinaareja, joita on vuosien mittaan toteutettu eri yhteistyökumppanien kanssa. Webinaarit ovat katsottavissa verkossa, vaativat kirjautumisen järjestäjätahon järjestelmään ja ovat maksuttomia.

Sosiaalisen median webinaarit

Saavutettavat sisällöt verkkoviestinnässä ja sosiaalisessa mediassa. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa keväällä 2021.

Asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa: näin teet vaikuttavaa viestintää. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa 4.2.2021.

Haastavien some-tilanteiden hallinta. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa 11.2.2020.

Haastavien some-tilanteiden hallinta: valmistaudu ja toimi oikein. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa keväällä 2019.

Some ja sisältöstrategia. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa keväällä 2018.

Sosiaalisen median strategia järjestöille ja julkishallinnon organisaatioille. Webinaarin sivuille. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa keväällä 2016.

 

Viestinnän mittaamisen webinaarit

Viestinnän mittaaminen. Webinaarin sivulle. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Meltwaterin kanssa keväällä 2017.

 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Viestintäalan webinaareja – Viestintä-Piritta