Kirja: Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa

kuuntele-keskustele

Artikkeli päivitetty 10.3.2021.

Tavoitteellisen some-viestinnän opas järjestöille (2014)

Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii sosiaalisessa mediassa on suomalaisille järjestöille kirjoitettu kirja sosiaalisen median tavoitteellisesta käytöstä organisaatiossa. Piritta Seppälä kirjoitti syyskuussa 2014 julkaistun kirjan pohjaten kokemukseensa organisaatioiden tarpeesta kehittää sosiaalisen median käyttöään. Kirjan esimerkit tulevat järjestömaailmasta, mutta kirja toimii apuna hyvin myös julkishallinnon organisaatioiden sosiaalisen median käytön kehittämiselle.

”Kirja on aidosti kirjoitettu järjestönäkökulmasta ja toimii niin pienelle kuin suurellekin, joka sektorin järjestölle. Kirjoittaja on selkeästi yksi meistä, järjestötoimija. Kattava, toimiva sisältö ja mielenkiintoiset esimerkit tarjosivat minulle paljon uutta tietoa ja innostivat kokeilemaan uusia juttuja.”
– Anne Lindfors, toiminnanjohtaja, Pirkanmaan Syöpäyhdistys

Teoksen ajankohtainen sisältö ja siihen kootut lukuisat vinkkilistat tarjoavat apua ja malleja oman organisaation sosiaalisen median käytön suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Kirjan esimerkit antavat käsityksen sosiaalisen median monimuotoisesta käytöstä organisaatioissa.

Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa auttaa lukijaa ymmärtämään sosiaalisen median keskustelujen seurannan ja niihin osallistumisen voiman sekä tuo ihmisen viestinnän keskipisteeseen. Kirja tarkastelee aihepiiriä niin järjestöjohtajan, -työntekijän, jäsenen kuin järjestön asioista kiinnostuneen ihmisen näkökulmasta katsottuna.

Kirjan avulla sosiaalisen median käytöstä tulee toimivaa ja tehokasta, koko organsiaation halki kulkevaa toimintaa!

Kirja on tilattavissa Kansalaisfoorumin verkkosivuilta.

”Piritta Seppälän kirja on kattava opas järjestön tavoitteelliseen someviestintään. Kirja on niin some kuin vain kirja voi olla. Lukujen lopuissa on #Somesummarum, ja linkit on esitetty ruutukoodeilla. Kaikesta näkyy kirjoittajan perehtyminen järjestötyöhön ja sen erityispiirteisiin.”
– Katleena Kortesuo, bloggari ja tietokirjailija

Sivistysliitto Kansalaisfoorumi, 2014, 109 sivua ISBN: 978-951-9461-48-9 Hinta 27 €.

Kustantaja: Siirry sivulle

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirja: Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa