Blog

}

Viewing post details...

Järjestösomen tila -kartoituksen julkistaminen ja Järjestösome-trendit 2016

Viestintä-Piritta on tehnyt toistamiseen Järjestösomen tila -kartoituksen, jonka tulokset julkistetaan aamiaistilaisuudessa Helsingissä torstaina 10.12.2015 klo 8.00-10.30. Samalla julkistetaan Järjestösome-trendit 2016, jotka Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä on kirjoittanut myös kolmena aiempana vuonna.

 

      #järjestösome                            #sometrendit                            #viestintäpiritta

 

Järjestösomen tila -kartoituksen julkistaminen ja järjestösome-trendit 2016 -aamiaistilaisuus

Järjestösomen tila -kartoitus ja Järjestösome-trendit 2016 julkistetaan aamiaistilaisuudessa Bottalla Helsingissä torstaina 10.12.2015 klo 8.00-10.30.

 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä.

 

Järjestösomesta on tullut kiinteä osa järjestöjen toimintaa, viestintää ja markkinointia. Sosiaalista mediaa hyödynnetään yhä useammilla tavoilla järjestöissä ja se on muotoutumassa osaksi myös monien järjestöihmisten omaa, henkilökohtaista viestintää. Viestintä-Piritta on työskennellyt järjestöjen verkkoviestinnän ja sosiaalisen median käytön parissa vuodesta 2010 ja seurannut somen käyttöön liittyvää kehitystä läheltä.

 

Viime vuonna Viestintä-Piritta teki ensimmäistä kertaa laajemman kartoituksen siitä, miten somea järjestöissä hyödynnetään ja millaisia kehityssuunnitelmia sosiaalisen median viestinnän suhteen on. Järjestösomen tila -kartoitus 2015 tuloksiin voi tutustua täällä.

 

Vuoden 2015 tulosten julkistus tehtiin helmikuun alussa. Tällä kertaa tutkimus on toteutettu syksyn 2015 aikana ja tulokset julkistetaan aamiaistilaisuudessa 10.12.2015. Järjestösome-kartoituksen on syksyn aikana Viestintä-Pirittan toimeksiannosta tehnyt Elina Sorsa opinnäytetyönään Laurea ammattikorkeakouluun.

 

Aamiaistilaisuuden vetää Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä, viestinnän ammattilainen sekä suomalaisen järjestösomen suunnannäyttäjä ja asiantuntija. Järjestösomen tila 2016 -kartoituksen tehnyt Elina Sorsa tiivistää kuulijoille näkökulmat järjestösomen käytön kehitykseen verrattuna kuluneeseen vuoteen. Piritta jatkaa tilaisuutta esittelemällä Järjestösome-trendit 2016. Järjestösome-trendit Piritta julkaisee nyt neljättä kertaa.

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan, missä järjestösome tällä hetkellä menee, nauttimaan maittavasta aamiaisbuffetista sekä verkostoitumaan muun järjestöväen kanssa aamiaisen äärellä!

 

Toimi nopeasti ja ilmoittaudu heti: viime vuonna tilaisuus tuli täyteen hetkessä!

 

Aika

Torstai 10.12.2015 klo 8.00-10.30.

 

Ohjelma

8.00    Aamiaisbuffet aukeaa, tilaisuus verkostoitumiseen ja kuulumisten vaihtamiseen muun järjestöväen kanssa, paikalla on myös Viestintä-Pirittan tiimiläisiä ja järjestösome -kartoituksen tehnyt Elina Sorsa
9.00
Järjestösomen tila 2016 -kartoituksen esittely, Elina Sorsa ja Piritta Seppälä
Sosiaalisen median trendit järjestöille 2016 -julkistaminen, Piritta Seppälä
10.15    Loppuyhteenveto ja keskustelua
10.30   Tilaisuus päättyy

 

Puhujat

Tilaisuuden vetää suomalaisen järjestösomen suunnannäyttäjä, some-asiantuntija ja järjestösome-tietokirjailija Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta. Järjestösomen tila -kartoituksen tulokset esittelee kartoituksen syksyn aikana tehnyt Elina Sorsa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä.  Toimi nopeasti: viime vuonna tilaisuus tuli täyteen hetkessä! Tilaisuuteen mahtuu 70 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

 

Paikka

Botta, Juhlasali (2. krs), Museokatu 10, Helsinki.

 

Hinta ja peruutusehdot

Tilaisuuden hinta on 35 € + alv. 24 % (yhteensä 43,40 €). Hinta sisältää herkullisen ja monipuolisen buffetaamiaisen sekä järjestösomen tila -kartoituksen tiivistelmän sähköisessä muodossa.

 

Herkullinen ja monipuolinen Bottan aamiainen sisältää mm. ciabatta- ja ruisleipää, croissantteja ja vadelmahilloa, savukinkkua, kermajuustoa, lämminsavulohta, tomaattia ja basilikaa, mummon kurkkuja, hedelmälohkoja sekä toki tuoremehua, kahvia ja teetä. Kaikki ilmoitetut erikoisruokavaliot otetaan huomioon.

 

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tilaisuuteen on maksutonta.

 

Lisätietoja

heidimaaria@viestintapiritta.fi

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2