Noora Kankare

kuva: Laura Johansson

Noora Kankare toimii Viestintä-Piritta Oy:n sosiaalisen median ja blogin sisällöntuottajana.

 

Tätä Noora tekee Viestintä-Pirittalla

Noora visioi ja suunnittelee sisältöä esimerkiksi Viestintä-Pirittan Facebookiin, Instagramiin ja blogiin. Valtaosa postauksistamme onkin Nooran käsialaa.

 

Nooran parhaimpia puolia

Noora on sujuva kirjoittaja ja utelias tutkimaan uusia asioita ja ilmiöitä. Lisäksi valokuvausta sivutyönään tekevä Noora on ikuinen esteetikko, joka rakastaa tehdä sisällöstä visuaalisesti miellyttävää. Noora pitää ihmisistä ja keskustelee muiden kanssa mielellään niin viestinnän peruspilareista kuin uusimmista trendeistä, eikä pelkää kertoa omaa mielipidettään.

 

Noora vapaalla

Helsinkiläinen Noora opiskelee rikosseuraamusalaa Laurea-ammattikorkeakoulussa, tekee keikkatöitä ravintola-alalla ja on intohimoinen meripartiolainen. Noora vaikuttaa niin partion paikallisjärjestön puheenjohtajana kuin purjehdusseuran viestintävastaavana. Lisäksi Noora pelaa jalkapalloa ja ideoi mielellään milloin mitäkin uutta projektia. Nooralla on yleensä monta rautaa tulessa, mutta mikään ei rentouta häntä paremmin kuin purjehdus kesäisessä saaristossa, hyvä musiikki vinyyliltä tai nuotion rätinä metsässä. 

 

Yhteystiedot

Nooran saa helpoiten kiinni sähköpostilla: noora@viestintapiritta.fi