Blog

}

Viewing post details...

Uutuuskoulutus: Järjestöjohtaja somessa

  • 6017 Views
  • /
  • 1 Comments
  • /
  • in Yleinen
  • /
  • by Piritta

Viestintä-Piritta järjestää 12.11.2014 uutuuskoulutuksen liittojen, järjestöjen ja yhdistysten johtajille ja johtoasemassa toimiville henkilöille.

Järjestöjohtaja sosiaalisessa mediassa


Mikä on järjestöjohtajan rooli suhteessa nykypäivän viestinnän murrokseen ja uudenlaiseen kommunikointitapaan jäsenten ja järjestön asioista kiinnostuneiden kanssa? Pitääkö johtajan olla somessa? Miksi sosiaaliseen mediaan kannattaa panostaa? Miten ohjata järjestön sosiaalisen median viestinnän suunnittelua ja kehitystä? Entä miten toimia esimerkillisenä sosiaalisen median viestintäjänä omalle henkilöstölle, jonka ääni olisi myös hyvä saada kuuluviin verkossa?


Tämä koulutus on räätälöity liittojen, järjestöjen ja yhdistysten johtajille ja johtoasemassa toimiville henkilöille. Koulutus sopii niin pienten kuin suurempienkin järjestöjen johtajille. Koulutus tarjoaa ajankohtaisia ja käytännönläheisiä näkemyksiä sekä malleja järjestöjohtajille.


Koulutuksen jälkeen tiedät:


– miksi sosiaalisen median tulee olla kiinteä osa organisaation viestintää tänä päivänä


– miten some-suunnittelua voi johtaa ja ohjata ansioituneesti


– kauanko some vie aikaa ja miten siellä toimitaan tehokkaasti ja tavoitteellisesti


– miten kannustaa henkilöstöä mukaan sosiaaliseen mediaan ja näyttää samalla mallia


– millä tavoin oma läsnäolo someen kannattaa rakentaa ja miten kehittää sitä


– millaisia kriisiviestintätilanteita johtaja voi somessa kohdata ja miten ne ratkaistaanKoulutuksen toteuttaa Viestintä-Piritta. Tässä uutuuskoulutuksessa Piritta Seppälä ja Anne Lindfors yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat osallistujille tietoa ja konkreettisia järjestömaailman esimerkkejä.

Aika: Keskiviikko 12.11.2014 klo 9-11.30 (aamiaistarjoilu alkaen 8.30)

Paikka: Helsinki, Botta, Museokatu 10.

Hinta: 150 € + alv 24%. Aamiaistarjoilu sisältyy hintaan.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, toisen osallistujan osallistumismaksu on 110 € + alv 24%.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: anne@viestintapiritta.fi

Peruutusehdot: Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

KouluttajatAnne Lindfors toimii päätyökseen Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n toiminnanjohtajana. Yli kymmenen vuotta järjestömaailmassa työskenneellä Annella on kokemusta monista luottamustoimista ja hän toimii myös yhtenä Viestintä-Pirittan asiantuntijoista ja kouluttajista. Anne viestii sosiaalisessa mediassa aktiivisesti sekä yksityishenkilönä että toiminnanjohtajana ja pystyy näin ollen tuomaan koulutukseen loistavaa perspektiiviä ja tosielämän esimerkkejä. Anneen ja hänen näkemyksiinsä järjestöjohtamisesta ja sosiaalisesta mediasta voi tutustua hänen blogissaan Pelasta maailma.

Piritta Seppälä on sosiaalisen median kouluttaja ja järjestösomen asiantuntija. Yrityksensä Viestintä-Piritta kautta hän on toiminut järjestökentän some-luotsina jo puoli vuosikymmentä. Pirittan henkilökohtainen ja moniroolinen tausta järjestömaailmassa sekä siihen yhdistetty asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen paketin tietoa, taitoa ja ymmärrystä, joista järjestöjen on hyvä ammentaa. Piritan toinen järjestösome-kirja “Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii sosiaalisessa mediassa” julkaistiin syyskuussa 2014.

Share Button

Comments

One thought on “Uutuuskoulutus: Järjestöjohtaja somessa

  1. Pingback: Kuuntele & keskustele – Järjestöjohtaja sosiaalisessa mediassa | Pelasta maailma

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2