Blog

}

Viewing post details...

Twitterin jatkokurssi kokeneemmille 26.3.2015

 • 5175 Views
 • /
 • 0 Comments
 • /
 • in Yleinen
 • /
 • by Piritta

Twitterin käytön jatkokurssi kokeneemmille – tarkastelussa mm. Tweetdeck ja analytiikka

Oletko käyttänyt Twitteriä jo jonkin aikaa, mutta haluaisit saada siitä enemmän irti? Miten tietoa haetaan ja seurataan tehokkaasti Twitterissä? Mikä on Tweetdeck ja miten Twitter-analytiikka toimii?


Tässä Viestintä-Pirittan Twitter-koulutuksessa sinulla on mahdollisuus saada Suomen parasta Twitterin käytön syventävää ohjausta, kun palvelua ja sen lisäsovelluksia vuodesta 2009 aktiivisesti käyttäneet some-asiantuntijat Piritta Seppälä ja Pauliina Mäkelä yhdistävät voimansa.


Koulutuksessa perehdytään erityisesti Twitterin edistyneeseen käyttöön: tutustumme tarkennettuun tiedonhakuun, pohdimme hashtag-aihetunnisteiden käytön laajempia mahdollisuuksia, opettelemme käyttämään Tweetdeck-sovellusta ja opimme, miten suurta määrää tietoa on mahdollisimman tehokas seurata yhdeltä näytöltä.


Osa koulutuksesta käytetään oman tilin Twitter-analytiikkaan tutustumiseen. Lisäksi käydään keskustelua ja saadaan malleja siihen, miten ajankäyttö Twitterissä on hallittavissa sekä mikä on yksityisminän ja työminän ero twiitattaessa.

Koulutus järjestetään Helsingissä torstaina 26.3.2015 klo 13.30-16.30. Koulutukseen osallistuvat saavat mukaansa oppien lisäksi painetun Twitter-jatko: Tweetdeck ja analytiikka—oppaan.


”Pidin koulutuksesta paljon: sain käyttövinkkejä ja oivalluksia, kuinka hyödyntää Twitteriä työssä.”


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu Twitteriä jo jonkin aikaa käyttäneille, jotka haluavat oppia käyttämään palvelua tehokkaammin ja saamaan siitä vielä enemmän irti. Osallistua voi organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutuksen osallistujilla tulee olla oma Twitter-tili, jota on jo käyttänyt twiittaamiseen ja tiedonhakuun.

Koulutuksen jälkeen tiedät:

 • – Mitä uutta Twitterissä keväällä 2015?

 • – Edistynyt tiedonhaku Twitterissä

 • – Twitter-listat ja niiden tehokas käyttö

 • – Tweetdeckin peruskäyttö: hashtag-seuranta, listat ja kolumnit

 • – Tweetdeckin muut ominaisuudet: twiittien ajastaminen ja usean tilin yhteiskäyttö

 • – Twitter-analytiikka

 • – Muita Twitter-seurantaan sopivia analytiikkapalveluita

 • – Ajankäyttö Twitterissä

 • – Yksityisminä ja työminä Twitterissä

 • – Twitter-suunnitelma organisaatiolle

Pääosa koulutuksesta käytetään palveluiden käytön harjoitteluun tietokoneluokassa. Osallistujat saavat lisäksi koulutuksessa itselleen painetun Edistynyt Twitterin käyttö -oppaan.


Ilmoittaudu osoitteeseen info@viestintapiritta.fi


Aika

Torstaina 26.3.2015 klo 13.30-16.30

Paikka

Helsinki, Länsi-Pasila, Nortrainin tilat

Hinta

250 € + alv 24% sisältäen aamiaistarjoilun, koulutusmateriaalit ja Edistynyt Twitterin käyttö -oppaan.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 200 € + alv 24%.

Tiedustelut

info@viestintapiritta.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi ja taustaorganisaatiosi

Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

Puhelinnumerosi

Mahdollinen erityisruokavaliosi

Kerro samalla myös, mikä on Twitterin aiempi käyttökokemuksesi ja Twitter-tunnuksesi

Valmistautuminen koulutukseen

Harjoittelemme Twitterin ja Tweetdeckin käyttöä itse käytännössä tietokoneluokassa. Toimitamme ennakkoon osallistujille Tweetdeckin ja Twitter-analytiikan käyttöönoton ohjeet.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Kouluttajat

Piritta Seppälä on Twitterin käyttöön ja kouluttamiseen erikoistunut sosiaalisen median kouluttaja. Hänellä on takanaan yli 200 tuntia Twitter-koulutusta niin virkamiehille, järjestöihmisille kuin eri organisaatioiden johtoryhmillekin. Pirittan Twitter-koulutuksia kiitellään niiden selkeyden, rennon otteen ja informatiivisuuden vuoksi. Piritta on myös blogannut Twitteriin liittyviä tekstejä ja jakanut kiitosta saaneita vinkkimateriaaleja palvelun käyttöön liittyen SlideSharessa.

Pirittan Twitter-koulutuksista sanottua:

”En ole koskaan ollut näin informatiivisessa koulutuksessa. Kaikki mitä puhuttiin oli asiaa ja ne esitettiin todella ymmärrettävästi.”

”Piritta oli miellyttävä ja hyvä kouluttaja! Ei turhia jaarituksia. Koulutusmateriaalista on hyötyä myöhemminkin.”Pauliina Mäkelä on ollut aktiivinen Twitterissä vuodesta 2009 ja nähnyt palvelun käytön koko kaaren sen Suomeen saapumisesta lähtien. Hänet on myös kruunattu Suomen ensimmäiseksi Twitter-kuningattareksi. Twitter-kouluttajana Pauliina on toiminut niin Kinda Oy:n kuin Viestintä-Pirittan tiimin kautta ja hänen koulutuksensa ovat saaneet erinomaista palautetta. Pauliinan osaamisalueisiin kuuluvat myös Twitterin lisäsovellukset ja niiden hyödyntäminen twiittaamisen ohessa.

Pauliinan Twitter-koulutuksista sanottua:

”Erittäin innostava ja asiastaan innostunut kouluttaja. Twitterin maailma avautui minulle todella paljon.”

”Upean tehokas kokonaisuus ja tosi selkeä ja kansantajuinen esitys, esimerkit hyviä!”

 

 

 

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2