Blog

}

Viewing post details...

SlideShare ja Pinterest käytännössä 26.2.2015

  • 8400 Views
  • /
  • 1 Comments
  • /
  • in Yleinen
  • /
  • by Piritta

Opi käyttämään ja ymmärtämään SlideSharea ja Pinterestiä käytännön koulutuksessa

Viestintä-Piritta järjestää helmikuussa SlideSharen ja Pinterestin käytön harjoitteluun perustuvan käytännön koulutuksen, jonka aikana sekä harjoitellaan palveluiden käyttöä itse, mutta samalla opitaan, mistä niiden käytössä on ylipäätään kyse. Lisäksi kerrotaan, miten ja mihin tarkoituksiin erilaiset organisaatiot SlideSharea ja Pinterestiä käyttävät. Kouluttajana toimii SlideShare- ja Pinterest-osaaja Piritta Seppälä.

SlideShare on diaesitysten ja esimerkiksi infograafien jakoon tarkoitettu sosiaalisen median palvelu, minne perustetaan oma tai organisaation profiili. Palvelu sopii hyvin esimerkiksi seminaariesitysten, oppaiden, tapahtumamainosten tai minkä tahansa diamuotoon vietävän organisaatiomateriaalin koostamiseen yhteen paikkaan. Parhaimmillaan SlideSharen käyttö lisää löydettävyyttä verkossa ja parantaa tiedonjakoa organisaatioon liittyen.

Pinterest on kuvien ja linkkien jakamiseen liittyvä sosiaalisen median palvelu, mihin voi tallentaa omiin kiinnostuksen kohteisiin liittyviä kuvia ja kuvalinkkejä. Pinterest kiinnostaa myös organisaatioita ja kuvallisen viestinnän kautta se toimii myös hyvin näkyvyyden lisääjänä verkossa. Koulutuksessa tutustutaan sekä henkilö- että organisaatiotilin käyttömahdollisuuksiin.

Koulutus järjestetään Helsingissä torstaina 26.2.2014 klo 13-16. Koulutukseen osallistuvat saavat mukaansa oppien lisäksi painetun SlideShare- ja Pinterestin käytön perusoppaat.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kaikille SlideSharen ja Pinterestin käytöstä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat oppia, miten palvelut toimivat käytännössä ja miten organisaatiot voisivat niitä hyödyntää. Osallistua voi sekä organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Koulutus sopii parhaiten palveluita vähän tai ei ollenkaan käyttäneille henkilöille.

Koulutuksen jälkeen tiedät:

– Mikä SlideShare on ja miksi ihmiset sitä käyttävät

– Miten SlideShare-tilin käyttötarkoitus määritellään

– Miten SlideShareen ladataan materiaalia ja mitä siinä yhteydessä on tärkeää huomioida

– Miten SlideShare tukee löydettävyyttä verkossa

– Miten SlideSharesta haetaan tietoa

– Miten SlideShare-esitys upotetaan verkkosivuille ja viedään muihin some-palveluihin

– Mikä Pinterest on ja mihin sitä käytetään

– Ketä Pinterestistä voi tavoittaa ja miten siellä vuorovaikutetaan

– Mitkä asiat Pinterest-tilin kohdalla on tärkeää huomioida

– Miten Pinterestiin jaetaan kuvia ja kuvalinkkejä sekä mitä siinä yhteydessä on tärkeä tietää

– Miten PInterestistä löytää muita ja mitä tarkoittaa verkostoituminen Pinterestissä

– Miten Pinterest tukee löydettävyyttä verkossa

– Henkilö- ja business-tilin käytön erot ja toimintatavat

– Esimerkkejä SlideSharen ja Pinterestin käytöstä

Pääosa koulutuksesta käytetään palveluiden käytön harjoitteluun oman kannettavan tietokoneesi kautta. Osallistujat saavat lisäksi koulutuksessa itselleen painetun SlideSharen ja Pinterestin käytön perusoppaan.

Ilmoittaudu osoitteeseen info@viestintapiritta.fi


Aika

Torstai 26.2.2015 klo 13-16

Paikka

Helsingin keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Hinta

250 € + alv 24%, sisältäen aamiaistarjoilun, koulutusmateriaalit ja SlideShare- ja Pinterest-käyttöoppaan.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi kuin yksi henkilö, on toisen ja sitä seuraavien henkilöiden osallistumismaksu 200 € + alv 24%.

Tiedustelut

info@viestintapiritta.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@viestintapiritta.fi. Muista antaa ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Nimi ja taustaorganisaatiosi

Laskutusosoite (myös sähköinen tarvittaessa)

Puhelinnumerosi

Mahdollinen erityisruokavaliosi

Kerro samalla myös, mikä on SlideSharen ja Pinterestin aiempi käyttökokemuksesi

Valmistautuminen ja tarvittavat välineet koulutukseen

Harjoittelemme SlideSharen ja Pinterestin käyttöä itse käytännössä ja tätä varten tarvitset mukaasi oman kannettavan tietokoneesi. Koulutustilassa on langaton internet-yhteys. Jos haluat käytännössä testata molempien palveluiden käyttöä, sinulla tulee olla ennen koulutusta avatut tilit SlideShareen ja Pinterestiin. Toimitamme tarvittaessa osallistujille ohjeet SlideShare- ja Pinterest-tilien avaamiseksi.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Kouluttaja

Piritta Seppälä on sosiaalisen median kouluttaja ja järjestösome-tietokirjailija, joka yrityksensä Viestintä-Piritta kautta on kouluttanut sosiaalisen median käyttöä erilaisille organisaatioille jo puoli vuosikymmentä. Piritta on pitänyt kuluneiden vuosien aikana Pinterest- ja SlideShare-koulutuksia useille organisaatioille ja palautteissa hänen käytännönläheistä koulutustyyliään kehutaan rennoksi, mutta helpoksi ymmärtää ja omaksua harjoittelun alla oleva some-palvelu. Piritan omat käyttökokemukset ja palveluiden käyttötapojen laaja tuntemus takaavat oppien välittymisen osallistujille käytännönläheisesti.

Share Button

Comments

One thought on “SlideShare ja Pinterest käytännössä 26.2.2015

  1. Pingback: Miten tuoda järjestön asiantuntijuus kiinnostavasti esiin verkossa? | Viestintä-Piritta

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2