Puhe-esiintymisen ja äänenkäytön koulutusta puhetaitoa tarvitseville

Oletko aloittanut uudessa työssä tai ovatko työtehtäväsi muuttuneet? Sinulla on ehkä tulossa julkinen puhe, video- tai puhetallenne sosiaaliseen mediaan, tv- tai radioesiintyminen, haastattelu tai muu vaativa puheviestintätilanne.

Puheen rakenteella ja sillä, miten argumentoit asiasi on suuri merkitys. Viestisi perille menemiseen vaikuttavat puheesi sisällön lisäksi ilmeesi, eleesi ja kehosi asennot. Myös tilan käyttö ja ja erityisesti ajan hallinta ovat tärkeitä. Puhetapasi on ratkaisevaa. Liian nopeasti tai monotonisesti puhuttu asia ei tule ymmärretyksi. Sama vaikutus on lauseen loppujen nielemisellä, äänesi narinalla tai vaikkapa hengitysääntesi kuulumisella. Nuo jännitysoireet kuuluvat ihmisen puheäänessä.

Puhekoulutuksessa harjoittelemme vakuuttavaa argumentaatiota ja esiintymistaitoja. Asiasisällön lisäksi harjoituskohteita ovat muun muassa

  • äänentuottotapa
  • puhenopeus
  • artikulaatio
  • ja täytesanojen hallinta.

Tavoitteena on löytää jokaiselle luonteva ja vakuuttava esiintymistapa. Tärkeää on löytää myös puhujan äänenkäytön kehityskohteet ja apu niihin. Koulutettava saa puhe-esiintymisestään ja äänestään henkilökohtaista palautetta ja kotiharjoitteluohjeet.

Koulutus sopii esimerkiksi poliitikoille, toimittajille, asiantuntijoille, johtajille ja esimiehille sekä eri toimialojen edustajille.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta? Ota yhteyttä sivun alareunan lomakkeella ja kerro tarkemmin tarpeistanne!

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi aihetta?

Haluatko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen, konsultaation tai puheenvuoron näistä tai joistain muista viestinnän aihepiiristä?

Lue lisää Viestintä-Pirittan koulutuksista ja ota yhteyttä hallintokoordinaattoriimme ja kerro lisää toiveistasi: info@viestintapiritta.fi.

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä.

 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Puhe-esiintymisen ja äänenkäytön koulutusta puhetaitoa tarvitseville