Mediaviestinnän ja esiintymistaidon webinaarisarja

Viestintä-Pirittan webinaarisarjojen avulla sinun on mahdollista oppia samasta aiheesta laajemmin kuin yhden webinaarin verran. Syksyllä tarjolla on kriisiviestinnän sekä mediaviestinnän ja esiintymistaidon webinaarisarjat.

 

Mediaviestinnän ja esiintymistaidon webinaarisarjaan kuuluvat seuraavat Viestintä-webinaarit:

27.9. Medianäkyvyys haltuun: tarjoa omaa viestiäsi medialle kiinnostavasti

Tässä webinaarissa opit, miten organisaatiosi voi saada medianäkyvyyttä ja miten mediasuhteita hoidetaan fiksusti. Aloitamme perusteista: mitkä ovat journalismin ja viestinnän keskeisimmät erot, ja miksi journalismin ymmärtäminen on tärkeää, kun tarjoaa juttuaiheita perinteiseen mediaan.

Webinaarissa käymme oikean elämän esimerkkien avulla läpi, miten organisaatiot ovat saaneet näkyvyyttä mediassa. Myös pienten organisaatioiden ja yhdistysten asiat kiinnostavat perinteistä mediaa, kun löytää oikeat kanavat viestiä ja ymmärtää julkaisuvälinettä.

Koulutuksen jälkeen sinulla on käsitys siitä, miten toimittajia kannattaa lähestyä ja millaisia juttuja heille on hyvä tarjota. Opit myös, mistä elementeistä hyvä mediatiedote koostuu ja koska sellainen kannattaa lähettää. Käytännön esimerkit havainnollistavat sinulle, miten juuri oman organisaatiosi mediaviestintää voi kehittää ja tehdä tehokkaasti.

Kouluttajana webinaarissa toimii mediaviestinnän ammattilainen Susanna Piiroinen, joka on työskennellyt toimittajana naistenlehdessä, maakuntalehdissä, uutistoimistossa ja kaupunkilehdessä, ja sitä kautta tuntee monet eri mediat ja niiden motiivit.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 27.9. koulutukseen tästä.

 


 

3.10. Julkinen esiintyminen – näin rakennat vakuuttavan puheen

Tässä webinaarissa käymme läpi vaikuttavan puheen osia. Taitavasti suunniteltu ja esitetty puhe herättää ajatuksia, tunteita ja julkista keskustelua. Hyvä puhe mahdollistaa myös muutoksen kuulijan asenteissa ja toiminnassa.

Webinaarin jälkeen sinulla on valmiudet rakentaa kuulijasi tunteisiin ja järkeen vetoavia puheita soveltaen erilaisia retorisia keinoja. Webinaarista saatavaa vaikuttavan puheen runkoa voit käyttää hyödyksi erityyppisissä puhetilanteissa.

Kouluttajana webinaarissa toimii kokenut ja pidetty puheviestinnän asiantuntijamme Reetta Westerbacka. Hän puhuu aiheesta hyvin käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. Reetan webinaareista saa konkreettisia vinkkejä, joita voi soveltaa suoraan myös omaan työhön.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 3.10. koulutukseen tästä!

 


 

31.10. Taitava puhuja – Vakuuttavan puhe-esiintymisen elementit

Tässä webinaarissa käymme läpi vakuuttavan puhe-esiintymisen osia. Näitä ovat esimerkiksi sanaton viestintä, esiintymisjännitys ja puheen varsinainen sisältö.

Teemme webinaarin aikana myös harjoituksia koskien esiintymisen eri osa-alueita. Voit osallistua näihin itsenäisesti etänä.

Webinaarin jälkeen sinulla on selkeä ymmärrys puhe-esiintymisen eri osa-alueista. Saat lisäksi harjoitteita, joiden avulla voit kehittää itsestäsi parempaa puhujaa.. Puhetaito on taitolaji, jossa voi kehittyä läpi elämän.

Kouluttajana webinaarissa toimii kokenut ja pidetty puheviestinnän asiantuntijamme Reetta Westerbacka. Hän on taitava kouluttaja, joka osaa esittää asiat ymmärrettävään tapaan. Reetan webinaareista saa konkreettisia vinkkejä, joita voi soveltaa suoraan myös omaan työhön.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 31.10. koulutukseen tästä! 

 

 


 

21.11. Vakuuta äänellä – Puhetekniikan ja äänenkäytön ABC

Tässä webinaarissa keskitymme puhetekniikan ja äänenkäytön perusteisiin. Opit, miten hyvin tuotettu ja selkeä puhe auttaa tiedon perille menemisessä. Vastaavasti kuulet, mikä vaikutus puheäänellä ja puhetekniikalla on kuulijaan.

Puhetaito on osa ammattiosaamista. Hyvää puhujaa on ilo kuunnella! Tämä webinaari auttaa sinua tunnistamaan omat kehittymiskohteesi ja ohjaa paremmaksi puhujaksi.

Webinaarissa tehdään omatoimisia harjoituksia, joihin voit osallistua halusi mukaan. Voit tehdä harjoituksia turvallisesti etänä oman koneesi äärellä.

Webinaarin jälkeen sinulla on ymmärrys puhetekniikan ja äänenkäytön perusteista ja  valmius tehdä itsenäisesti puheharjoituksia. Webinaarin oppeja voit soveltaa kaikissa elämäsi puhetilanteissa.

Kouluttajana webinaarissa toimii kokenut ja taitava puhetekniikan ja äänenkäytön kouluttajamme FM vokologi Reetta Westerbacka. Reetan webinaareista saa konkreettisia vinkkejä, joita voi soveltaa suoraan myös omaan työhön.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 21.11. koulutukseen tästä.

 

 

*******************

Näistä aiheista voi tilata koulutuksen tai sparrauksen räätälöitynä omalle organisaatiolle. Ota yhteyttä hallintokoordinaattoriimme ja kerro lisää toiveistasi: info@viestintapiritta.fi.

Tutustu muihin webinaareihimme!

Haluatko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen, sparrauksen tai puheenvuoron tästä tai jostain muusta viestinnän aihepiiristä? 

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä. 

Mediaviestinnän ja esiintymistaidon webinaarisarja