Kriisiviestinnän webinaarisarja

Viestintä-Pirittan webinaarisarjojen avulla sinun on mahdollista oppia samasta aiheesta laajemmin kuin yhden webinaarin verran. Syksyllä tarjolla on kriisiviestinnän sekä mediaviestinnän ja esiintymistaidon webinaarisarjat.

 

Kriisiviestinnän webinaarisarjaan kuuluvat seuraavat Viestintä-webinaarit:

 

2.11. Kriisiviestintä organisaatiossa: suunnittele, toimi ja tee jälkityöt oikein

Webinaarissa keskitymme kriisiviestintään organisaatioissa. Käymme läpi kriisiviestinnän suunnittelussa huomioitavat asiat, tilanteessa toiminnan perusteet ja jälkitöiden merkityksen osana kriisiviestinnän kokonaisuutta.

Webinaari auttaa sinua ymmärtämään erilaisia nykypäivän kriisejä ja niiden mahdollisia vaikutuksia omaan organisaatioosi. Koulutuksessa tarkastelussamme olevat arkipäivän kriisityypit muotoillaan osallistujien organisaatioiden kaltaisista esimerkeistä ja osallistujien toiveita mukaillen.

Koulutuksessa opit, milloin kriisiviestintää tarvitaan, miten sitä kannattaa suunnitella, miten kriiseissä toimitaan ja millaisia ovat erilaisten kriisien jälkityöt. Käsittelemme asioita sekä teorian että käytännön esimerkkien kautta.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet päivittää tai rakentaa kriisiviestinnän suunnitelma omaan organisaatioosi. Lisäksi tiedät, miten valmistautua mahdollisiin kriiseihin, miten toimia niissä oikein ja miten huomioida jälkityöt, kun tilanne on ohi.

Kouluttajana webinaarissa toimii kokenut ja kysytty viestinnän ja kriisiviestinnän asiantuntijamme Piritta Seppälä. Hän osaa puhua aiheesta käytännönläheisesti ja soveltaa erilaisia kriisiviestinnän malleja osallistujien tilanteeseen. Pirittan webinaarien jälkeen osallistujat kiittävät usein konkreettisista vinkeistä, joita voi suoraan soveltaa omaan työhön ja organisaatioon.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 2.11. webinaariin tästä!

 


 

28.11. Sosiaalinen media osana kriisejä: maine ja tilanteet taidolla haltuun

Yhteistyöwebinaarissa Noon Kollektiivin Noora Jokinen ja Viestintä-Piritta Oy:n Piritta Seppälä pureutuvat sosiaalisen median rooliin ja hallintaan osana erilaisia kohu- ja kriisitilanteita. Webinaarin ytimessä ovat maine, johtajuus ja erilaisten haastavien tilanteiden hallitseminen sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median rooli on kiistämätön erilaisten kriisiviestintää tai maineen korjaamista vaativien tilanteiden yhteydessä. Kriisit voivat saada alkunsa somesta, kohut voivat eskaloitua kriiseiksi somessa ja yhtä lailla mainetta voidaan johtaa somessa.  Tässä webinaarissa opit, miten someen on hyvä suhtautua ja miten siellä kannattaa viestiä ennen kriisejä tai kohuja sekä niiden aikana ja jälkeen.

Koulutuksen jälkeen tiedät, millaista on hyvä johtajuus kriiseissä ja miten asiantuntijaorganisaatiota johdetaan eri kriisitilanteissa. Käymme myös läpi, mikä on sisäisen viestinnän rooli ja organisaation maineen merkitys osana erilaisia kriisitilanteita. Käsittelemme asioita webinaarissa teorian ja käytännön esimerkkien kautta.

Organisaation arvopohjan, yhteisten toimintamallien ja viestinnän tapojen merkitys avautuvat webinaarissa sinulle erilaisten mallien kautta. Ennakointia, varautumista ja tilanteissa toimimista käydään läpi monesta eri näkökulmasta. Opit lisäksi tunnistamaan somen kriittiset keskustelut toisistaan ja saat käytännönläheisiä vinkkejä vaikeampiin some-keskusteluihin.

 

Lue webinaarin koko kuvaus.

Ilmoittaudu 28.11. webinaariin tästä.

 

*******************

Tästä aiheesta voi tilata koulutuksen tai sparrauksen räätälöitynä omalle organisaatiolle. Ota yhteyttä hallintokoordinaattoriimme ja kerro lisää toiveistasi: info@viestintapiritta.fi.

Tutustu muihin webinaareihimme!

Haluatko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen, sparrauksen tai puheenvuoron tästä tai jostain muusta viestinnän aihepiiristä? 

Tutustu koko palvelutarjontaamme täällä. 

Kriisiviestinnän webinaarisarja