Blog

}

Viewing post details...

Kerro mitä pidät näistä sivuista!

Kuulemme mielellämme ajatuksiasi ja palautetta Viestintä-Pirittan uusista verkkosivuista. Avaa siis vapaasti sanainen arkkusi ja kerro, mitä ajattelet!

Share Button

Comments

4 thoughts on “Kerro mitä pidät näistä sivuista!

 1. Hei Piritta, ystäväyrittäjäni!

  Kävin tutustumassa uudistuneisiin verkkosivuihisi sekä Chrome-selaimen että mobiilin kautta. Hienosti pelittävät ja ovat oikein pirteät ja selkeät sivut! Referenssit, yhteystiedot ja aineistot ovat hyvin löydettävissä.

  Onnea uudistuneelle ilmeelle ja tsemppiä loppuvuoteen!

  • Kiitos paljon palautteesta ja kauniista sanoista sekä sivujen testailusta eri selaimissa! Itse olen huomannut, että joissakin tableteissa tai puhelimen näytöllä selatessa osa teksteistä voi olla kapealla näytöllä tarkasteltuna hieman pitkiä pötköjä ja siten hankalasti luettavissa, mutta hyvä kuitenkin on, että sivut taittuvat responsiivisesti lukulaitteen mukaan.

 2. Hei Piritta,
  Pyörähdin katsomassa uusia sivujasi. Ihan jees sivut ja johdonmukainen väriteema seuraa edelleen. Ainoa miinus jonka keksin, on tekstin koko. Pieni on kaunista, mutta jos se tekee lukemisesta hankalaa, on käyttökokemus kehno. Tässä on vielä tuo tekstuuri taustalla “levottomuutta” luomassa. Mitä tuumaat tästä ajatuksesta?

 3. Hei Sanna, kiitos paljon palautteesta. Fontti ja taustatekstuuri on tosiaan näillä sivuilla aavistuksen erilainen kuin muualla ja täytyy seurata siihen liittyvää palautetta. Toki mobiilissa luettuna fontti on jo suurempaa. On tärkeä tietää, mitä sivuista pidetään, miten ne toimivat ja sitä kautta kehittää niitä eteenpäin! Siis kiitos palautteestasi!

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2