Blog

}

Viewing post details...

Järjestödigi-kartoituksen tulokset ja julkaisutilaisuus 13.12.2018

 • 247 Views
 • /
 • 0 Comments
 • /
 • in Yleinen
 • /
 • by Piritta

Järjestödigi-kartoitus selvittää suomalaisten järjestöjen ja yhdistysten tilaa digitalisaatioon, viestintään ja sosiaalisen median käyttöön liittyen. Kyseessä on toista kertaa toteutettava järjestöjen ja yhdistysten digitalisaatiota ja viidettä kertaa järjestösomen tilaa Suomessa kartoittava kokonaisuus.

 

Aamiaistilaisuus on ainutlaatuinen paikka tutustua järjestödigin tilaan Suomessa ja saada tietoa ensi vuoden järjestösome-trendeistä. Kohtaa järjestöväki aamiaistilaisuudessa Kansallismuseossa Helsingissä ja tule mukaan verkostoitumaan muiden kanssa!

 

Tilaisuuden ohjelma koostuu järjestödigitulosten julkaisusta. Esittelijöinä toimivat Avoine Oy:n Tuomo Heikkilä, TIEKE ry:n Hanna Vuohelainen ja Viestintä-Piritta Oy:n Piritta Seppälä. Järjestösome-osuuden yhteydessä Viestintä-Pirittan Piritta julkaisee perinteiseen tapaan myös Järjestösome-trendit 2019.

 

Julkaisutilaisuuden ohjelma

8.30 Aamiaisbuffet aukeaa, tilaisuus verkostoitumiseen ja kuulumisten vaihtamiseen muun järjestöväen kanssa.

9.00-9.45 Järjestödigi-tulosten esittely, Tuomo Heikkilä, Avoine Oy ja Hanna Vuohelainen, TIEKE ry.

9.45-10.15 Tauko ja verkostoitumista

10.15-11.00 Järjestösome-tulosten esittely ja Järjestösome-trendit 2018, Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy

 

Tilaisuus järjestetään Helsingissä Kansallismuseolla, osoitteessa Mannerheimintie 34. Sisäänkäynti on kokoustilojen ovesta A2, katutasosta pääoven oikealta puolen. Salin nimi on Karhunpesä

 

Osallistujat saavat ilmaisen sisäänpääsyn Kansallismuseon näyttelyihin saman päivän aikana. Museon sisäänpääsytarra on voimassa koko päivän ajan klo 11-18.

 

Aamiaistilaisuuteen mahtuu 80 ensimmäistä ilmoittautunutta ja sen hinta on 49 € + alv 24%.

 

Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/ilmoittaudu-jarjestodigi-2018.

Osallistumishinta sisältää:

 • kattavan aamiaisbuffetin
 • tilaisuuden ohjelman
 • kartoituksen tulokset ja järjestösome-trendit pdf-muodossa sähköpostiin
 • ilmainen sisäänpääsy Kansallismuseon näyttelyihin saman päivän aikana

 

Voit ilmoittaa useamman henkilön samasta organisaatiosta. Pääset lisäämään ilmoittajan lisäksi tulevien osallistujien nimet, yhteystiedot ja erityisruokavaliot vahvistettuasi ilmoittautumisen. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen ilmoittautumislomakkeella ilmoitetuilla tiedoilla.

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan, missä järjestödigi tällä hetkellä menee, nauttimaan maittavasta aamiaisbuffetista sekä verkostoitumaan muun järjestöväen kanssa aamiaisen äärellä!

 

Peruutusehdot: viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (7-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kuusi (6) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen tilaisuuteen on maksutonta.  

Share Button

Comments

Comments are closed.

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2