Blog

}

Viewing post details...

Instagramin käyttöopas – tilaa omasi!

 

Tilaa uunituore suomenkielinen Instagramin käyttöopas!

Instagramin suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti ja sen käyttäjäkunta laajenee. Organisaatioissa pohditaan, miten tämän nyt pinnalla olevan some-palvelun ottaisi käyttöön ja mitä hyötyä siitä voisi olla. Samalla käyttäjien tavat jakaa kuvia ja videoita palveluun elävät, mainokset tekevät tuloaan ja erilaisia Instagramin lisäsovelluksia syntyy ja häviää.
 

Olemme kirjoittaneet tämän Instagramin käytön perusoppaan avuksi Instagramin käyttöön niin henkilötasolla palvelua käyttäville kuin organisaatioille. Opas pitää sisällään Instagramin käytön perusohjeet käytännössä sekä yleisiä vinkkejä organisaation Instagram-suunnitteluun ja käyttöön liittyen.
 

Ota Instagram haltuun oppaan avulla ja anna kuviesi ja videoidesi ilahduttaa seuraajiasi!

Pääset tilaamaan oman oppaasti täältä.

 
Tämä oppaan toinen painos esittelee Instagramin käyttöä suomalaisesta käyttönäkökulmasta katsottuna kesä-heinäkuussa 2015. Sisältö on pitkälti suunniteltu vastaamaan meille koulutuksissa ja sosiaalisessa mediassa esitettyihin kysymyksiin ja on tarkoitettu sellaisille käyttäjille ja organisaatioiden edustajille, jotka eivät ole vielä pitkään palvelua käyttäneet.
 
Olemme käyttäneet esimerkkikuvissa otoksia sekä iPhone5:n ja iPhone6:n uusimman Instagram-sovelluksen näytöltä että Iconosquaresta. Kuten monet some-palvelut, myös Instagram uudistaa toimintojaan ja eri älypuhelinmallien sovelluksia usein. Tästä syystä oppaassa olevat tiedot voivat muuttua nopeastikin tämän oppaan julkaisun jälkeen.
 
Toivomme oppaasta olevan sinulle apua Instagramin käyttöön niin omassa kuin organisaation käytössä. Paras vinkki, jonka voimme tämänkin sosiaalisen median palvelun haltuunottoon sinulle antaa, on tämä:
 

Aloita instaaminen tänään, testaa palvelua, harjoittele eri toiminnallisuuksia ja tee rohkeita kokeiluja sen käytössä. Vain tekemällä oppii ja vain seuraamalla oppien tuloksia, pärjää.

 

Käyttöoppaan tilaushinnat

1-9 käyttöopasta 17 euroa/kpl + alv. 10 %
10-24 käyttöopasta 15 euroa/kpl + alv. 10 %
25-49 käyttöopasta 14 euroa/kpl  + alv. 10 %
yli 50 käyttöopasta 12 euroa/kpl + alv. 10 %
Postimaksu sisältyy hintaan. Postitamme tilatut oppaat viikon sisällä tilauksesta. Tilaa oma oppaasi täältä!
 

Kirjoittajat Instagramissa:

Piritta Seppälä @Piritta4
Laura Vuorio-Kuokka @lauravuok
Viestintä-Piritta @ViestintaPiritta

Share Button

Comments

One thought on “Instagramin käyttöopas – tilaa omasi!

  1. Pingback: Instagramin käyttöopas – tilaa ...

AVAA
Viestintä-Piritta
Aleksis Kiven katu 50 a 5
00510 Helsinki

info@viestintapiritta.fi

0400-622046

Y-tunnus: 2321368-2